« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
PRIPAZITE

Što muškarce čini ljubomornim

Muškarci su prilično zaštitnički nastrojeni prema svojim partnericama, pa nije loše znati koji potezi uzrokuju ljubomoru

Dopisivanje s drugima odmah rađa ljubomoru
Dopisivanje s drugima odmah rađa ljubomoru (Shutterstock)
Više o

imena

,

prijatelji

,

ljubomora

,

muškarci

,

smijanje

,

flertanje

Muškarci se prilično posesivno odnose prema ženama s kojima su u vezi, a ako vaš dragi ima malo eksplozivniji karakter, njegovi se ljubomorni ispadi mogu pretvoriti u noćnu moru. No, što zapravo izaziva ljubomoru kod muškaraca?

Muški prijatelji njegove drage sigurno, jer on uvijek podsvjesno misli da se radi o suparniku koji samo čeka njegov krivi korak kako bi mu preoteo ženu. Ništa manje mrski nisu kolege s posla koje zovete samo imenom, jer on misli da je to vjerojatno malo previše prisno i da taj kolega također ima podle namjere.

>> Ljubomora je ponekad opravdana >>

Naravno, jasno je da mu flertanje s drugim muškarcima ne može biti drago, a vjerujte, prepoznat će vaše napućene usne i igranje s kosom bez problema, jer ste na jednak način osvojili i njega.

U to će ubrojati i smijanje tuđim šalama, pogotovo ako za sebe misli da je natprosječno zabavan, a još gore će biti ako svom dragom povremeno govorite kako obožavate njegove šale jer ga čine privlačnim.

>> Ljubomora - dokaz ljubavi ili pakao >>

Naravno, bilo kakvo spominjanje bivšeg dragog kod sadašnjeg će izazvati grčenje u želucu, naročito ako u društvu evocirate neku ugodnu uspomenu. Rijetki će uspjeti izvući makar kiseli osmijeh, većina će imati onu tipičnu facu iz crtića iznad koje su tamni oblaci iz kojih sijevaju munje.

>> Najljubomorniji su niski muškarci >>

Ne treba ni spominjati da razmjena bilo kakvih poruka s drugim muškarcima odmah diže tlak partneru, ma koliko on inače tolerantan bio, a ni izlasci s kolegama i prijateljicama, bez njega, neće baš biti najbolje primljeni.

 

 

10.01.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno