« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
HE HE

Što je nemoguće promijeniti kod muškaraca

Ako spadate u one koje muškarce procjenjuju po "potencijalu", a ne po stvarnim karakteristikama, ovo je definitivno tekst za vas

Promijeniti klub za koji navija? Nemoguće :)
Promijeniti klub za koji navija? Nemoguće :) (Arhiva)
Više o

muškarci

,

promjene

,

omiljeni klub

,

način vožnje

,

daska za WC

Žene ponekad promatraju muškarce kao sirovinu od koje se uz dovoljno truda može napraviti muškarac po njihovim željama. Doduše, takve najčešće završe same, no i dalje propovijedaju svoju filozofiju. Onaj preostali broj dijeli se na žene nepopravljive optimiste i rezignirane žene.

>> Muške navike koje nikada neće priznati >>

Sad kad smo to objasnili, vjerujemo da shvaćate da postoje neke stvari koje muškarci neće promijeniti pa makar svijet oko njih propao, a jedna od prvih je - način vožnje. Koliko god vam se ne sviđao način vožnje vašeg dragog, morat ćete se pomiriti s njim ili potražiti novog partnera, jer šanse da će on početi voziti drugačije jednostavno ne postoji.

>> Muške navike koje potpuno izluđuju žene >>

Sljedeća navika koju muškarci ne mijenjaju ni pod prijetnjom smrti ili razvoda je prljavi veš. Da, kad prvi put pronađete njegove prljave čarape pod krevetom, a košulju zgužvanu na podu kupaone, morat ćete shvatiti s kim imate posla. Prigovaranje i objašnjavanje jednako je neučinkovito, pomirite se s tim ili, još bolje, dogovorite se da on to može tako raditi ako vi možete nešto drugo. Jedino tako imat ćete neke koristi od ove glupe navike.

>> Pet muških navika koje žene mrze >>

Ako ste imali sreće pa je vaš muškarac odrastao u obitelji s više žena, možda će spuštati dasku na WC-u iza sebe. Ako pak niste (a većina nije), okrutna istina je sljedeća - to se ne da promijeniti. Nikako. Nikada. 

I da, za kraj ... može vaš omiljeni klub biti peterostruki prvak svijeta s najboljim igračima i najljepšom igrom, ali on će uvijek navijati za svoj, ma kako loš bio.

11.07.2014. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno