« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
PRIPAZITE

Što donosi nesreću u dom?

Ako imate osjećaj da vas prati nesreća, možda je problem u tome što ste u svom domu napravili neke stvari koje će privući negativne energije i trebate ih se riješiti

Slika brodoloma vam stvarno ne treba
Slika brodoloma vam stvarno ne treba (Arhiva)
Više o

Feng shui

,

loša energija

Negativne energije često puštamo u svoj život jednostavnim pogreškama u uređenju stana - nešto nam se svidjelo, no stavili smo ga na pogrešno mjesto ... ili ga uopće nismo smjeli unijeti u kuću.

Evo nekoliko najčešćih, pa ih ispravite što prije:

Biljka s bodljama - za oštre, šiljaste predmete također se smatra da donose nesreću i želite li da vaš dom privuče pozitivnu energiju izbjegavajte u njemu držite biljke s bodljama, poput kaktusa.

Crna vrata - boju ulaznih vrata najbolje je odrediti prema tome na koju stranu svijeta su okrenuta. Crna vrata možete imati samo ako gledaju na sjever, inače će u vaš dom pozvati lošu sreću

Kalendar na pogrešnom mjestu - kalendar obješen na ulazna vrata doma podsjetnik je na prolaznost života te se vjeruje da tada utječe na trajanje životnog vijeka njegovih stanara.

Ogledalo okrenuto prema krevetu - vjeruje se da ogledalo okrenuto prema krevetu može uzrokovati probleme u ljubavnoj vezi, puštajući nedobrodošle utjecaje izvana u inače dobar i zdrav brak.

 Slika brodoloma - ppredstavlja nemir koji može utjecati na ponašanje i energiju stanara.

14.06.2016. 11:34:47
Novi komentar
nužno
nužno