« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
TAJNE

Što će muškarci uvijek skrivati od žena

Muškarci imaju svoje tajne koje vam neće otkriti ma koliko vi mislili da ste bliski sa svojim partnerom

Ni za živu glavu ...
Ni za živu glavu ... (FreeDigitalPhotos)
Više o

muškarci

,

tajne

,

skrivanje

Muškarci nisu imuni na tajne, štoviše, ponekad ih imaju više od žena, a gotovo su sve povezane s njihovom nježnijom stranom koju skrivaju kao zmija noge. Najčešće one ugrožavaju njihov ponos, a ne vezu, pa žene ne bi trebale brinuti zbog njih.

Da vidimo koje su to ... sigurno vam se ne bi svidjelo da saznate kad počne dobivati poruke od bivše, no u najvećem broju slučajeva to skriva od vas zato što ne želi svađu zbog beznačajne činjenice, a ne zato što još uvijek ima neke osjećaje prema njoj

Česte posjete porno stranicama ne treba ni spominjati, pustite ga neka se zabavlja, a vrijedi spomenuti i nervozu koju ima prije sastanaka. Ma koliko se on trudio biti cool dok oblači najbolje odijelo, možete biti sigurni da u njemu kuha. Olakšajte mu i nemojte biti zločesti.

Kad veza već dospije u zreliju fazu, ako uspijete zaviriti u njegov telefon, vjerojatno ćete se začuditi pjesmama koje su unutra spremljene malo dublje.

Na prvim će mjestima biti one koje i inače sluša, od omiljenih bendova, no na kraju će se uvijek pojaviti neke sladunjave stvari koje obično prezirno popljuje.

Da, i svratite u povijest njegovog surfanja ... sigurno ćete se iznenaditi kad ugledate stranice koje i vi posjećujete ...

18.08.2015. 22:00:00
Novi komentar
nužno
nužno