« Hi-tech
objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana
UKLJUČITE SE!

Stiže nam Uskrs, a s njim i NAJVEĆI Viberov lov na jaja ikad

Kada korisnik pronađe jaje - osvaja promotivni kod kojim otključava preuzimanje jednog od 3 uskrsna plaćena sticker paketa tjedno

Zabavni Uskrs na Viberu
Zabavni Uskrs na Viberu (Viber)
Više o

Viber

,

Uskrs

,

stickeri

Zima je doba godine kad smo i mi ljudi i naši životinjski prijatelji pomalo usporeni, ali nakon nje uvijek stiže proljeće - kad sve procvjeta i živne. Priroda se budi i sav je život spreman na novu sezonu igre. Ako još uvijek niste izašli iz zimskog stanja uma, sad je pravo vrijeme jer ovog Uskrsa Viber vas zove na nevjerojatan lov na jaja.

Viber, jedna od vodećih svjetskih messaging platformi, izvodi "prvi udarac" ove prilično izazovne igre koja korisnicima nudi mogućnost traganja za uskrsnim jajima, osvajanja nagrada i, ono najbitnije, malo zabave! Preuzimanjem lokaliziranog Uskrsnog sticker paketa za slanje pozdrava i malo ljubavi dragim ljudima diljem svijeta, korisnici su automatski pretplaćeni na specijalno napravljen chatbot, na kojem i započinje digitalni lov na jaja. Ipak, ovo veliko uskrsno putovanje možete završiti na dva načina. Nakon što odigrate igru s jajima, osvajate sticker paket ili igrate ponovno.

Do Uskrsa će trebati pronaći 3 jajeta. Kada korisnik pronađe jaje - osvaja promotivni kod kojim otključava preuzimanje jednog od 3 uskrsna plaćena sticker paketa tjedno, a sve kako bi svoj proljetni blagdanski duh proširio na još zabavniji i ekspresivniji način. Jednom kad započne interakciju s chatbotom, korisnik može birati 1 od 3 načina kako doći do nagrade.

U prvoj opciji Viberovi „partneri u zločinu" su upravo naši dobri stari Hrabri telefon http://bit.ly/HrabriCommVib, Joomboos http://bit.ly/JoomCommVib i Sonus Festival http://bit.ly/SonusCommVib. Svaki od njih u svom je zakon Communityju sakrio jedno jaje. Korisnik je preusmjeren na njihov Community izravno s bota, a zatim mora odgovoriti na pitanje o jajetu koje je pronašao. Partnersko uskrsno jaje također je skriveno i unutar zabavne igre, koju korisnik može pokrenuti gumbom PLAY.

Druga je opcija zaigrati jednu super malu igru u kojoj su zečići sakrili specijalno jaje, koje se nalazi negdje između stotina mrkvica na velikom zelenom polju. Korisnici na raspolaganju imaju beskrajno mnogo pokušaja za pronaći željeno jaje.

I na kraju, za sve one koji misle da nisu spremni na veliku borbu s poljem punim mrkva varalica, Viber nudi spas. Korisnik može hakirati igru na način da u nju pozove 3 prijatelja. Svima koji u igru pozovu svoje prijatelje nagrada će se automatski otključati.

„Uvjereni smo da će ideja i digitalna izvedba donijeti radost našim korisnicima, a širenje pozitivnih vibracija je temelja vrijednost samog Vibera", komentirala je Zarena Kancheva, marketinška i PR direktorica Rakuten Vibera za središnju i istočnu Europu. Također, Zarena šalje i savjet svim zaigranim korisnicima - „postoje dva načina kako možete osvojiti sticker paket - ili možete u igri potražiti specijalno jaje ili možete... započeti igru ispočetka".

Viberu je ovaj Uskrs u bojama kul jaja, zabavnog sadržaja i još boljih načina za nadmudrivanje riječima uz pomoć kul stickera i igara. Preuzmite sticker paket i budite spremni i opremljeni za Uskrs!

Nastavite pratiti naš Viber Hrvatska Community kako biste prvi dobili sve obavijesti o najnovijim poboljšanjima, izravno od Vibera. 

17.04.2019. 14:00:00
Novi komentar
nužno
nužno