« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
promised you a miracle

Stiže krema koja celulit topi za 9 minuta

Revolucionarna krema uspjela je proći prva testiranja i dokazala učinkovitost

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Green Island Labs)
Više o

legtone

,

celulit

,

krema protiv celulita

,

legtone celulit krema

Ovoga tjedna na europskom će se tržištu napokon pojaviti dugo očekivana krema Adonia LegTone, proizvod Green Island Labsa koji tvrdi da može riješiti žene najveće muke - celulita.

Prema navodima tvorca kreme, dr. Marka Binettea, LegTone regenerativno utječe na stanice i vraća im život, istovremeno uništavajući celulit. "Brojni anticelulitni preparati koji se nalaze na tržištu nisu klinički testirani i odobreni i imaju mali ili nikakav učinak što žene ostavljaja još frustriranijima. Većina kompanija pokušava sanirati posljedicu umjesto da djeluje na uzročnika celulita. Mi smo tu tajnu otkrili i stavili u bočicu".

Binette ističe kako ne tvrdi da zdrava prehrana i unošenje velikih količina tekućine u organizam, u kombinaciji sa redovitom tjelovježbom, ne dovode do smanjenja masnih zaliha i celulita, no ponekad je jednostavno potrebna dodatna pomoć.
"Neovisna testiranja na stvarnim ženama dokazala su kako je u samo devet minuta vidljivo 47 postotno nestajanje celulita, a nakon šest tjedana korištenja žene će se riješitie oko 70 posto 'narančine kore' - objasnio je Binette te dodao kako je ispitivanje učinkovitosti provela kompanija AMA Laboratories iz New Yorka.

Tajna kreme koja će žene riješiti celulita i kompleksa nalazi se u tome da kombinacijom organskih ulja djeluje na stanice i uništava celulitne ćelije koje nastaju na trbuhu, bokovima, bedrima i stražnjicama čak 85 posto žena. Među u svome sastavu krema sadrži ulje đumbira, ružmarina i limete.

Cijena jedne bočice kreme Adonia LegTone na britanskom će se tržištu kretati oko 560 kuna. I dok neki od stručnjaka vjeruju kako će žene za te novce dobiti samo 'mačka u vreći' drugi izumiteljima formule spomenute kreme žele dodijeliti Nobelovu nagradu. Komentari čitatelja na Daily Mailu koji je objavio priču nisu pretjerano optimistični, no ne sumnjamo da će se već istog dana kada se krema pojavi u trgovinama saznati koliko su rezultati ispitivanja bili točni.

S druge strane, ukoliko uspije, vjerojatno će po količini spam mailova nadmašiti i sveprisutnu Viagru i Cialis. (daily mail/metro-portal)

08.03.2009. 20:06:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Sladjana
  01.06.2011. 20:39
  Ispunila sam formular za porudžbinu preparata LegTone ali nemam nikakvu informaciju o prispijecu. Kako to da doznam?
 2. avatar
  ivana
  12.08.2011. 15:45
  da, samo daj novac i sve nestaje, cure ak vjerujete u to onda ste stvarno jadne
Novi komentar
nužno
nužno