« Film
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
FAK

Stiže 14. Veliki filmski kviz

U subotu, 18. travnja, u prostoru Produkcije kulture Aplauz (Ulica kralja Zvonimira 63) održat će se 14. po redu Veliki filmski kviz

Veliki filmski kviz u Zvonimirovoj
Veliki filmski kviz u Zvonimirovoj (FAK)
Više o

Veliki filmski kviz

,

Produkcija kulture Aplauz

Veliki filmski kviz po 14. puta zabavit će sve posjetitelje, a održat će se u subotu, 18. travnja u prostoru Produkcije kulture Aplauz u Zvonimirovoj 63 (bivše kino Mosor).

Kviz će početi u 20:00 sati. Sve zainteresirane ekipe molimo da nam se, zbog ograničenog broja mjesta, jave što prije na e-mail info@fak.hr ili putem obrasca. U naslov poruke stavite ime ekipe, a u sklopu maila navedite i broj članova.Maksimalan broj članova unutar ekipe je 4, a upad se plaća 15 kuna po osobi.

Ovaj smo put za vas pripremili hrpu kvalitetnih pitanja i najraznovrsnijih mogućih područja filmske umjetnosti, uz jedno ili dva iznenađenja na putu do pobjede. Natjecatelje očekuju standardne kategorije - Čovjek koji je previše znao (filmovi)Čovjek koji je previše znao (serije)Pogodi tko dolazi na večeruI See Dead PeopleKo to tamo peva, You Talkin' to Me?Pisma s Iwo JimeTočno u podne - a druženje ćemo obogatiti i jednom dobrom, starom fimskom lutrijom. Dodatne bodove ekipe će moći zaraditi i rješavanjem QR-zagonetke, putem istraživanja kodova koje ćemo postaviti u predvorju ispred natjecateljske dvorane.

Isto tako, posebno za ovu priliku u dogovoru sa šankom pripremili smo filmske alkoholne specijalitete po akcijskim cijenama, kako bi večer prošla u izmaglici, a šale našeg voditelja Gorana Vugrineca Goca bile još uspješnije!

Sve informacije o kvizu možete potražiti na službenoj stranici događaja, a stojimo vam i na raspolaganju za sva pitanja i na mailu na koji nam se prijavljujete. Vidimo se 18. na najboljem filmskom kvizu u Hrvata!

07.04.2015. 09:34:00
Novi komentar
nužno
nužno