« Kultura
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
recesija

Štednja kobna za serije "Medij" i "Zovem se Earl"

NBC je odlučio prestati emitirati ove dvije serije unatoč izuzetno dobroj gledanosti

Više o

patricia arquette

,

Zovem se Earl

,

My Name is Earl

,

Jason Lee

,

Medij

,

CBS

,

NBC

TV postaje odlučile su u sklopu mjera štednje prekinuti snimanja nekih serija koje po njihovim kriterijima više ne donose koliko bi trebale. Tako su ukinute, na primjer, prilično omiljene serije Medij i Zovem se Earl na NBC-u, CBS skida The Unit, dok Fox više neće emitirati Dollhouse.

S druge strane, produkcijske kuće koje proizvode navedene serije ne misle se tek tako predati. Čim je NBC najavio prestanak emitiranja Medija, producentska kuća CBS Studios izdala je priopćenje u kojem stoji da im nije jasno zašto se to događa, jer Medij i dalje ima odlične rejtinge. No, odmah su svoj proizvod ponudili CBS-u, koji nije nesklon ideji nastavka emitiranja serije koja već pet sezona bilježi odlične rezultate.

Slična stvar događa se i sa Earlom, jer je 20th TV ponudila seriju Foxu i ABC-u, pa bi i tu moglo doći do dogovora, tj. snimanja nove, pete sezone. ABC je i inače poznat da preuzima neke serije koje se neobjašnjivo skidaju s programa drugih televizija, pa je tako već pod svoje uzela popularnog Stažista, a već se spremaju emitirati Nove avanture stare Christine s Juliom Louis-Dreyfus, bolje znanom kao Elaine iz Seinfelda.

20.05.2009. 11:17:36
Novi komentar
nužno
nužno