« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca

Stanje Natalie Cole se pogoršalo

Nakon što je nedavno objavila kako boluje od hepatitisa, stanje se pogoršalo.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

hepatitis c

,

Natalie Cole

Natalie Cole, koja je nedavno objavila da boluje od hepatitisa C, primljena je u bolnicu zbog problema uzrokovanih štetnim nuspojavama lijekova koje uzima i napornog rasporeda promocije novoga albuma, objavila je u petak njezina agentica.

Osvajačica Grammya nalazi se u bolnici u New Yorku od 12. rujna i tamo će ostati najmanje još nekoliko dana, rekla je Maureen O'Connor.

Cole je u srpnju objavila da boluje od hepatitisa C, bolesti jetre koja se širi kontaktom sa zaraženom krvi. Tada je rekla da je bolest otkrivena tijekom rutinskog liječničkog pregleda i da se vjerojatno zarazila dok se davno prije drogirala.

O'Connor je rekla da Cole dobro reagira na liječenje, a za najnovije zdravstvene probleme okrivila je lijekove koje uzima, kao i naporan raspored promocije novoga albuma "Still Unforgettable".

Cole, kćerka jazz legende Nata King Colea, prodala je tijekom dugogodišnje karijere milijune albuma. Najuspješniji je bio onaj iz 1991. godine "Unforgettable...With Love", nagrađen višestrukim Grammyima, na kojem je obradila nekoliko očevih klasika. (metro-portal/hina)

23.09.2008. 09:47:07
Novi komentar
nužno
nužno