« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Clooney se ne vraća u Hitnu službu

Scenarij za posljednju epizodu serije već je napisan i u njega je uključen pedijatar dr. Doug Ross

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (afp)
Više o

George Clooney

,

hitna služba

,

TV serija Hitna služba

Producenti američke televizijske serije "Hitna služba" i dalje se nadaju da će George Clooney glumiti u zadnjoj epizodi te serije, iako on nepokolebljivo tvrdi da nije zainteresiran za povratak.

Izvršni producent serije David Zabel izjavio je za časopis TV Guide da je scenarij za posljednju epizodu završene, 15. sezone serije, već napisan i da je u njega uključen pedijatar dr. Doug Ross kojega je u seriji do 1999. godine glumio Clooney.

Na pojavljivanje u zadnjoj epizodi već su pristali Anthony Edwards, koji je glumio doktora Marka Greenea, Laura Innes (dr. Weaver), Julianna Margulies (sestra Carol Hathaway), Paul McCrane (dr. Romano) i Noah Wyle (dr. John Carter), ali Clooney zasad nije došao u iskušenje.

"Službeno nije zainteresiran. To je nešto što je iza njega, a ionako je zaposlen snimajući filmove", izjavio je njegov publicist Stan Rosenfield.

"Hitna služba" je Clooneyja lansirala u glumačku orbitu. U njoj je glumio pet sezona, a serija je nekoliko godina bila najgledanija u Sjedinjenim Državama.

Posljednja, dvosatna epizoda "Hitne službe" emitirat će se u svibnju 2009. (hina/metro portal)

23.09.2008. 12:14:34
Novi komentar
nužno
nužno