« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
KONCERTI

Springsteen na Broadwayu do kraja godine

Springsteenova Facebook stranica u srijedu je objavila poruku kojom najavljuje koncerte Bossa u dvorani Walter Kerr Theatre do 15. prosinca

Springsteen razveselio fanove
Springsteen razveselio fanove (Arhiva)
Više o

Bruce Springsteen

,

koncerti

,

Broadway

Bruce Springsteen još jednom je produljio svoju seriju koncerata za koje gledatelji ponekad izdvajaju i stotine dolara i odlučio nastupati na Broadwayu do kraja godine.

Springsteenova Facebook stranica u srijedu je objavila poruku kojom najavljuje koncerte Bossa u dvorani Walter Kerr Theatre do 15. prosinca, što je treći put da je produžena njegova serija koncerata koja je počela u listopadu 2017. Godine.

Uz nekoliko pauzi, koncerti će se održavati četiri do pet puta tjedno do polovice prosinca. Koncerti legende roka, kantautora i gitarista, koji je tijekom svoje duge karijere naviknut puniti stadione, prodaju se bez problema, a iako cijene karata kreću od 75 dolara, u preprodaji dosežu i tisuću.

U dobi od 68 godina, Boss se odlučio na intimnu atmosferu u kazalištu koje ima manje od tisuću mjesta. Sve ulaznice do 30. lipnja su rasprodane, a zasad nema najave o novoj velikoj turneji i eventualnom gostovanju Springsteena u našoj blizini.

25.03.2018. 14:15:00
Novi komentar
nužno
nužno