« Život
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
EH, DA ...

Spojevi koji sigurno neće uspjeti

Tražite svoju ljubav života i idete na spojeve, no baš vam i ne ide od ruke? Možda radite neke od ovih stvari koje bi trebali izbjegavati

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

prvi spoj

,

spojevi

,

uspješni spoj

,

neuspješan spoj

Jedno od osnovnih pravila spojeva glasi - nikad, ali nikad nemojte organizirati spoj ponedjeljkom. Prema nedavno provedenom istraživanju, spojevi ponedjeljkom imaju najveću šansu da budu otkazani u zadnji čas iz raznih razloga: poslovnih obaveza, teretane, iscrpljenosti ili bolje ponude.

Ponedjeljkom se spojevi najčešće otkazuju zbog bolesti, čak trećina njih, dok je u top 5 još i odlazak u teretanu, kao znak pokajanja zbog pretjerivanja tijekom vikenda.

Od ostalih razloga za otkazivanje, umorom se pravda 19 posto ljudi, nemogućnost da si priušte spoj zbog nedostatka novaca sprječava 12 posto ljudi, dok je šest posto ljudi otkazivalo spojeve zbog boljih ponuda neke druge osobe.

S druge strane, klasični spoj zakazan za vikend ima najveću šansu da će se veza održati, a i dalje je subota najpopularniji dan za spojeve. Naime, spojevi u dane vikenda četiri su puta popularniji od spojeva radnim danima, a nevjerojatnih 81 posto ispitanika reklo je da će najvjerojatnije otkazati spoj zakazan za radni dan. 

Stoga, ne izmišljajte toplu vodu, organizirajte spoj vikendom, makar morali pričekati i mjesec dana da se dogodi. 

20.11.2013. 21:01:00
Novi komentar
nužno
nužno