« Glazba
objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana
COOL

Speed Networking na SHIPu

Više od festivala
Više od festivala (Arhiva)
Više o

SHIP

,

Speed Networking

Sjajna prilika za hrvatske glazbene profesionalce na ovogodišnjem SHIP Festivalu koji vam nudi odličnu priliku da upoznate i predstavite svoju glazbu na nekim od najpoznatijih europskih glazbenih festivala. GlastonburyPrimavera SoundEurosonicBUSHD FestEXIT Festivaljazzahead!MENT LjubljanaPIN Music Conference, SHARPE, SPIKE, Taksirat, Tallinn Music Week Waves Vienna dio su Speed Networkinga - Meet The International Festivals.

Speed Networking će se održati u subotu, 16. rujna, s početkom u 10 sati u nezavisnom kulturnom centru Azimut

Ne propustite jedinstvenu priliku za stvaranje novih korisnih kontakata. Za sudjelovanje se morate unaprijed registrirati ispunjavanjem ovog obrasca: https://bit.ly/SHIPspeednetworking.

Prijave su otvorene do 1. rujna 2023. Za sudjelovanje u speed networkingu potrebna je važeća PRO-PASS ulaznica.

Podsjećamo, SHIP Festival koji će se održati od 14. do 17. rujna u Šibeniku publici nudi bogat koncertni program s više od 40 izvođača iz 15 europskih zemaljaChui u Kući umjetnosti Arsen te Nu Genea live bandPorto Morto i nemanja na Tvrđavi sv. Mihovila otvaraju festival 14. rujna. U sljedeća dva festivalska dana na šest pozornica izmjenit će se žanrovski raznolika domaća i strana imena, a festival će zaokružiti međunarodni konferencijski program s preko 60 govornika iz 16 zemalja svijeta.

Ulaznice možete nabaviti u sustavu Entrio. Cijena ulaznice za koncert otvorenja 14.9. iznosi 29€, a isto toliko iznosi i ulaznica za sam festival (15.9. i 16.9.), ulaznica koja vam omogućava ulazak na koncert otvorenja i festival (14.9 - 16.9.) iznosi 34€. Pro Pass ulaznica kojom osim glazbenog programa dobivate pristup i konferencijskom dijelu programa iznosi 65€.

23.08.2023. 09:29:46
Novi komentar
nužno
nužno