« Nogomet
objavljeno prije 12 godina
LAK POSAO

Španjolska pregazila Irsku

Španjolska se ovime pridružila Hrvatskoj na vrhu skupine s četiri boda, dok su Irci prva momčad ovog Eura koja više nema ni teoretske šanse za plasman u četvrtfinale

Pogotke za Španjolsku postigli su Torres u 4., David Silva u 49., ponovno Torres u 70. te za konačnih 4:0 Fagregas u 83. minuti
Pogotke za Španjolsku postigli su Torres u 4., David Silva u 49., ponovno Torres u 70. te za konačnih 4:0 Fagregas u 83. minuti (www.hrsport.net)
Više o

španjolska reprezentacija

,

Euro 2012.

,

irska reprezentacija

Momčad Španjolske u drugoj je utakmici 2. kola skupine C Europskog prvenstva s četiri gola potpuno potopila irske nade za plasmanom u daljnje natjecanje.

Pogotke za Španjolsku postigli su Torres u 4., David Silva u 49., ponovno Torres u 70. te za konačnih 4:0 Fagregas u 83. minuti.

Španjolska se ovime pridružila Hrvatskoj na vrhu skupine s četiri boda, dok su Irci prva momčad ovog Eura koja više nema ni teoretske šanse za plasman u četvrtfinale.

Španjolska u sljedećem kolu ide na noge našoj reprezentaciji u vjerojatnom direktnom dvoboju za jedno od mjesta koja vode u četvrtfinale, dok bi Talijani trebali rutinski odraditi posao protiv Iraca.

14.06.2012. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno