« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
ostvarenje snova

Andrew Lloyd Weber pozvao Susan Boyle na Broadway

Susan će možda glumiti Evitu Peron

(Getty Images)
Više o

Susan Boyle

,

Britain's Got Talent

,

Andrew Lloyd Webber

,

West End

Susan Boyle je na audiciji za Britain's Got Talent rekla da joj je najveća želja u životu nastupati na West Endu, a uzor joj je Elaine Page koja je glumila ulogu Evite Peron u poznatom musicalu Evita.

Slučajan susret u jednom londonskom studiju mogao bi joj pomoći u tome, jer je naletjela na Lorda Andrewa Lloyd Webbera, producenta najvećih hitova West Enda i Broadwaya poput Cats, Phantom of the Opera i The Sound of Music.

Webber je, prema pisanju Daily Mirrora, bio toliko impresioniran škotskom kućanicom da joj je odmah ponudio nastup u svom novom projektu. Štoviše, Webber je odmah odabrao ulogu za Susan Boyle, no za sada je ne želi otkriti javnosti.

Tako je Susan Boyle sa samo jednim nastupom u kvalifikacijama na Britain's Got Talent zaradila puno više od petnaest minuta slave, jer je do sada već probila milijun gledanja nastupa na YouTube, bila je gošća Larry Kinga na CNN-u i Oprah Winfrey (s titlovima!), a sada joj se smiješi uloga na West Endu.

No, približava se polufinale 23. svibnja, a konkurencija je sve mlađa i sve žešća, pa se s nestrpljenjem očekuje ta emisija.

15.05.2009. 23:52:42
Novi komentar
nužno
nužno