objavljeno 15.05.2009. 23:52:42
ostvarenje snova

Andrew Lloyd Weber pozvao Susan Boyle na Broadway

Susan će možda glumiti Evitu Peron

(Getty Images)

Susan Boyle je na audiciji za Britain's Got Talent rekla da joj je najveća želja u životu nastupati na West Endu, a uzor joj je Elaine Page koja je glumila ulogu Evite Peron u poznatom musicalu Evita.

Slučajan susret u jednom londonskom studiju mogao bi joj pomoći u tome, jer je naletjela na Lorda Andrewa Lloyd Webbera, producenta najvećih hitova West Enda i Broadwaya poput Cats, Phantom of the Opera i The Sound of Music.

Webber je, prema pisanju Daily Mirrora, bio toliko impresioniran škotskom kućanicom da joj je odmah ponudio nastup u svom novom projektu. Štoviše, Webber je odmah odabrao ulogu za Susan Boyle, no za sada je ne želi otkriti javnosti.

Tako je Susan Boyle sa samo jednim nastupom u kvalifikacijama na Britain's Got Talent zaradila puno više od petnaest minuta slave, jer je do sada već probila milijun gledanja nastupa na YouTube, bila je gošća Larry Kinga na CNN-u i Oprah Winfrey (s titlovima!), a sada joj se smiješi uloga na West Endu.

No, približava se polufinale 23. svibnja, a konkurencija je sve mlađa i sve žešća, pa se s nestrpljenjem očekuje ta emisija.

15.05.2009. 23:52:42
http://m.metro-portal.hr/snovi-susan-boyle-na-dohvat-ruke/17836/