« Film
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
CRTIĆI

Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina uz Coca i veliku tajnu od 23. studenoga u kinima

Film Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina u kinima će biti prikazan uz novi Disneyev hit, dugometražni animirani film Coco i velika tajna

Olafova pustolovina stiže u kina
Olafova pustolovina stiže u kina (2i Film)
Više o

Snježno kraljevstvo

,

Olafova pustolovina

Uoči nadolazećih blagdana, uz novi originalni hit Coco i velika tajna, Disney-Pixar studio s gledateljima diljem svijeta odlučio je podijeliti novi kratki animirani film, Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina! Riječ je o naslovu koji uključuje likove iz Snježnog kraljevstva koje je osvojilo publiku diljem svijeta 2013.

U novom animiranom filmu, u glavnim ulogama nastupaju snjegović Olaf i sob Sven. Tijekom zimskih blagdana, princeze Anna i Elsa organiziraju svečanost u kraljevstvu Arendelle. No kako mještani neočekivano rano krenu odlaziti sa zabave kako bi uživali svatko u svojim blagdanskim običajima, sestre shvate kako nemaju vlastitih obiteljskih običaja. Zato se Olaf zaputi u novu misiju - prikupljanja najboljih blagdanskih običaja, sve s ciljem da spasi prvi Božić svojih prijateljica.

Film Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina u kinima će biti prikazan uz novi Disneyev hit, dugometražni animirani film Coco i velika tajna. Riječ je o poučnoj i uzbudljivoj filmskoj pustolovini obilježenoj glazbom, fantastikom i neodoljivim likovima, koja promiče temeljne vrijednosti obitelji. U prvih deset dana prikazivanja u Meksiku, Coco je oborio sve rekorde gledanosti i prometnuo se u najveći tamošnji dosadašnji animirani hit s utrškom od 27 milijuna dolara. Na nedavno održanim filmskim nagradama Hollywood Film Awards, osvojio je nagradu za najbolji animirani film.

Oni su savršen par - oba su prekrasni, topli crtani filmovi o obitelji i prenošenju tradicije. Jedva čekam da publika pogleda ova dva sjajna projekta zajedno na velikom platnu - izjavio je John Lasseter, glavni kreativni direktor za Walt Disney i Pixar Animation Studios, uoči početka kino distribucije ovih naslova.

Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina i Coco i velika tajna zajedno stižu u domaća kina i to 23. studenoga!

17.11.2017. 17:14:00
Novi komentar
nužno
nužno