« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
NOVOSTI

Snaga touch screen ekrana u novom Philips monitoru

Philips 222B9T touch screen monitor osigurava glatku, jednostavnu i intuitivnu interakciju zahvaljujući naprednoj tehnologiji kao što je SmoothTouch

Sve se može riješiti dodirom...
Sve se može riješiti dodirom... (Philips)
Više o

touch screen

,

Philips 222B9T

,

SmartTouch

MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner Philips monitora najavljuje lansiranje novog Philips 222B9T 22 inčnog LCD monitor sa SmoothTouch ekranom. Opremljen s projektivnom kapacitivnom tehnologijom za 10 dodirnih točaka, posebnom olovkom, IP54 zaštitom od prašine i vode te širokim rangom mogućnosti povezivanja te fleksibilnim postoljem za jednostavnu prenosivost, ovaj svestrani monitor je vrhunsko rješenje za različite sektore kao što su maloprodaja, prodajna mjesta ili mjesta za informiranje, hoteli, trgovine, restorani i obrazovne ustanove.

Interaktivnost bez napora

Philips 222B9T touch screen monitor osigurava glatku, jednostavnu i intuitivnu interakciju zahvaljujući naprednoj tehnologiji kao što je SmoothTouch koja jamči prirodan i brz odgovor na dodir ekrana, a koji se oslanja na projektivnoj kapacitivnoj (PCAP) tehnologiji od 10 dodirnih točaka koja omogućuje tipkanje dodirom sa svih deset prstiju, dijeljenje projekta s kolegama ili interaktivno igranje s više igrača. Opremljen naprednom IP54 zaštitom od dodira s vodom i prašinom, ovaj monitor je spreman za različite uvjete korištenja.

Vrhunska kvaliteta slike

Uz 16:9 Full HD zaslon, novi Philips 222B9T nudi korisnicima pravi užitak gledanja uz oštre detalje, optimalnu svjetlinu i blještave boje koje pružaju vjerne slike obogaćene i Philips SmartContrast tehnologijom koja automatski prilagođava boje i intenzitet pozadinskog osvjetljenja kako bi se ponudila najbolja moguća vizualna povratna informacija. Ova inovativna tehnologija uključuje i koristan Economy način rada koji osigurava dosljedno manju potrošnju energije.

Udobnost i povezivost

Philips 222B9T dizajniran je s udobnošću korisnika na prvom mjestu. Zaslon bez odsjaja, LowBlue način rada i Flicker-Free tehnologija pružaju udobnost gledanja, dok Philips SmartStand značajke i postolje u obliku slova Z omogućuju korisnicima podići, spustiti ili nagnuti monitor na bilo koju poziciju koja im najbolje odgovara. Raznovrsna povezivost monitora još je jedna njegova prednost, a koja korisnicima pruža niz različitih signalnih ulaza poput VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2 i HDM 1.4 te brzinu i snagu USB 3.1. ulaza.

Novi Philips 222B9T touch screen monitor jednostavan za korištenje i s poboljšanim značajkama bit će dostupan sredinom travnja ove godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od

Philips 222B9T - 1.999 kuna (bez PDV-a)

Više informacija o Philips monitorima: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

16.04.2019. 09:29:00
Novi komentar
nužno
nužno