« Glazba
objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana
SUPERVAL +

Smrdljivi Martini, Linija 109 i Špil ligni večeras u Vintageu

Za vrijeme školskih praznika u Zagrebu će se održati koncerti na kojima će sudjelovati potvrđeni autorski bendovi sa Supervala te jedan bend izvan Hrvatske

Večeras koncert!!
Večeras koncert!! (Arhiva)
Više o

Smrdljivi Martini

,

Linija 109

,

Špil ligni

U suradnji s državama u kojima postoje inicijative slične Supervalu, koje podupiru i promoviraju izvođače školskog uzrasta, novi program nazvan Superval+ potvrđenim će kvalitetnim autorskim bendovima sa Supervala omogućiti da svoj talent pokažu izvan Hrvatske te da istovremeno svoja iskustva sa Supervala prenesu nekim novim budućim sudionicima ovog festivala.

Za vrijeme školskih praznika u Zagrebu će se održati koncerti na kojima će sudjelovati potvrđeni autorski bendovi sa Supervala te jedan bend izvan Hrvatske. Predstavljanje, razmjena i stvaranje kulturnih programa u međunarodnom okruženju pozitivno će utjecati na bolje poznavanje i širenje hrvatske kulture u svijetu, kao i na predstavljanje kulture drugih zemalja u Hrvatskoj.

U suradnji sa Špil liga Kino Šiška prvi će se Superval+ koncert održati 1.11.2023. u Vintage Industrial Baru, a na njemu će svirati Linija 109, Smrdljivi Martini te Špil ligni, pobjednici 10. sezone slovenskog natjecanja glazbenika srednjoškolskog uzrasta Špil liga.

Partner ovog događaja je Špil liga Kina Šiške, a program je djelomično sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH, Grada Zagreba te GRAFIK.neta.

Ulaznice po cijeni od 6 eura kupite u Vintage Industrial Baru, no nismo sigurni da će ih biti još puno, čujemo da je preko neta prodano već sve... tako da, ravno u Vintage po svoju dozu odlične glazbe. 

01.11.2023. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno