« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
DAIMLER

Smart je prvi brand koji prelazi potpuno na električni pogon

Nova generacija dva malena modela razlikovat će se od starijih po izmijenjenim izgledima farova i novom rešetkom radijatora

Smart Vision EQ ForTwo
Smart Vision EQ ForTwo (Arhiva)
Više o

Daimler

,

Smart

,

električni automobil

Daimler je najavio da će njegov gradski automobil Smart s novim modelom potpuno prijeći na električni pogon čime bi postao prvi brand koji je potpuno prešao na baterijski pogon.

Na frankfurtskom sajmu automobila koji se održava od 11. do 21. rujna gradski minijaturni automobil pojavit će se s poboljšanim dizajnom i smanjenim rasponom motora.

To je zbog toga što će se Smart Fortwo, koji postoji u izvedbi coupea i convertiblea, te Forfour pojaviti isključivo s električnim motorom od 60 konjskih snaga i dosegom od 159 kilometara. Stari motori na unutarnje izgaranje završit će u muzeju, najavljuje proizvođač.

Nova generacija dva malena modela razlikovat će se od starijih po izmijenjenim izgledima farova i novom rešetkom radijatora.

Unutrašnjost će biti modernizirana novim informatičko-zabavnim sustavom s bežičnom integracijom s pametnim telefonom i s više prostora za prtljagu.

Daimler nije objavio kada će se novi modeli Smarta pojaviti na tržištu kao ni njihovu cijenu.

10.09.2019. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno