« Fun
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
21. STOLJEĆE U IRANU

Službeni vodič iranskih vlasti za dobar seks

„Voljeni prijatelj" poučni je 15-minutni uradak koji nudi eksplicitne ljubavne i seksualne savjete za muškarce i žene željne znanja. Donosimo vam najbolje od njih

Fotografija vijesti
Više o

Iran

,

seksualni odgoj

,

seks

,

vodič za muškarce

,

vodič za žene

Što dobijete kada križate video snimku spermija, cvijeće koje pleše i soundtrack iz 2001: Odiseja u svemiru?

Odgovor: Početnu scenu jednog od najprodavanijih DVD-a godine u Teheranu, naravno. Nekoć dio pravog undergrounda kojeg se moglo nabaviti samo ispod pulta na lokalnim bazarima, iranska je vlada odnedavno i službeno „blagoslovila" kao pravi edukativni materijal za svekoliko pučanstvo te mnogoljudne zemlje.

„Voljeni prijatelj" poučni je 15-minutni uradak koji nudi eksplicitne ljubavne i seksualne savjete za muškarce i žene željne znanja. Ono što najviše čudi jest da je Iran iznimno konzervativna islamska zemlja, u kojoj čak i otvoreni razgovor o seksu u javnosti može dovesti do uhićenja od strane vjerske policije.

Video pokriva vrlo širok dijapazon tema, od predigre, dobrih i loših strana parfema na tijelu te važnosti higijene tijela prije i poslije odnosa.

Isto tako, jedan od doktora koji su intervjuirani u filmu, Saeed Momzati, upozorava na štetan utjecaj cigareta, duhana, opijuma, alkohola i droge na seksualnu aktivnost.

Donosimo vam neke od najvažnijih savjeta.

Savjeti muškarcima za predigru:

„Koristite jezik umjesto prstiju da ju dirate. Posebnu pozornost posvetite koži iza ušiju, oko ušiju te koži vrata. To su najosjetljivija područja u žene"

Kako započeti seksualni čin:

„Nakon što ste se uvjerili da ste obavili sve pripremne korake, snošaj počinje kad se dvoje ljudi okrenu jedno prema drugome. Pripazite da su vam spolni organi poravnati i ostanite u tom položaju nekoliko sekundi"

Kako znati je li žena doživjela orgazam:

„Pokušajte podići vašu partnericu nakon seksa, kako bi mogli primjetiti je li teža nego što je bila. Ako imate osjećaj da je teža nego prije, to je pouzdan znak da je doživjela orgazam"

Kako se boriti s preuranjenom ejakulacijom:

„Preporučamo što češće spolne odnose, barem dva puta dnevno ili četiri puta svake večeri. Što više spolnih odnosa imate, to vam duže treba za orgazam"

Ne vjerujete nam? Pogledajte video i uvjerite se sami!

14.09.2011. 18:08:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Šaptač uljanoj repici
    14.09.2011. 20:19
    Jer dobar savjet zlata vrijedi :D
  2. avatar
    Internet.Zarada
    15.09.2011. 01:57
    vrlo dobro i poučno :D
  3. avatar
    Orhan
    15.09.2011. 08:02
    Ovo o podizanju partnerice nakon j*** da se vidi da li je ili nije doživjela tjelesni delirium tremens je bogovski savjet za one koji u svojim krevetima imaju brdo mesine
Novi komentar
nužno
nužno