« Život
objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec
MA DA?

Slomljeno srce liječi se - odmah?

Kako biste sebi olakšali period nakon raspada veze ili razvoda, neuropsihijatar s Harvarda Daniel J. Siegel otkriva jednostavni trik kako izliječiti slomljeno srce u samo 90 sekundi

Ne trebate patiti mjesecima...
Ne trebate patiti mjesecima... (Pexels)
Više o

lijek

,

savjeti

,

prekid

,

slomljeno srce

Slomljeno srce dogodilo se gotovo svima - rijetki su sretnici kojima kroz život to baš nitko nije napravio... ostatak populacije dobro zna koliko boli slomljeno srce i koliko ga je teško iscijeliti, no moguće je. 

Kako biste sebi olakšali period nakon raspada veze ili razvoda, neuropsihijatar s Harvarda Daniel J. Siegel otkriva jednostavni trik kako izliječiti slomljeno srce u samo 90 sekundi.

"Okrenite se oko sebe, pogledajte oko sebe, a zatim uronite u vlastite misli. Mislite, makar i na silu, na lijepe stvari. Na bilo što što vas usrećuje. Osjećat ćete se bolje. Ponavljate ovaj postupak koji traje 90 sekundi koliko god vam je potrebno.

Kada god se osjećate loše ili slutite da ćete potonuti, prevarite svoj mozak.

Na kraju ćete početi prihvaćati dobar osjećaj kao vašu realnost i zaista ćete biti bolje", objašnjava ugledni neuropsihijatar.

U teškim trenucima je teško misliti o lijepim stvarima. Naš mozak stalno vrti negativne misli i zakopava nas sve dublje i dublje. Treba prekinuti taj obrazac razmišljanja i osvijestiti lijepe misli

Zapravo, trebamo naviknuti mozak na lijepe stvari, jer ono smo što mislimo i naša realnost počinje u našoj glavi, ma koliko mi mislili drugačije. 

29.09.2018. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno