« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca
NAJAVE

Slavimo 75. rođendan Johna Lennona u SAX!-u

Klub Sax! i The Beatles Revival Band slave rođendan Johna Lennona 10. listopada, pridružite se ovoj večeri sjajne svirke

The Beatles Revival Band u SAX!-u
The Beatles Revival Band u SAX!-u (PR foto)
Više o

klub SAX

,

The Beatles Revival Band

,

John Lennon

Da je još uvijek s nama, John Lennon bi u listopadu slavio svoj 75. rođendan. Njega nema, ali njegova glazba, lik i djelo slavit će se 10. listopada u zagrebačkom klubu Sax! uz The Beatles Revival Band.

Riječki The Beatles Revival Band jedan je od najdugovječnijih europskih tribute bendova koji je prošle godine obilježio 20. obljetnicu djelovanja. Osnovani su davne 1994. godine kao izraz zaljubljenosti u glazbu legendarnih liverpoolskih čupavaca, a do danas su održali na stotine koncerata uveseljavajući fanove i publiku diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Italije.

Njihovi nastupi uvijek su garancija dobre svirke i zabave, a repertoar kojeg pokrivaju kreće se od samih početaka legendarnih Beatlesa, singlova poput Love me do, Please please me i She loves you, pa sve do posljednje faze karijere i klasika poput Hey Jude, Let it be, Something i Don't let me down. Naravno, nađe se tu i poslastica za prave fanove koje će oduševiti pokoji zaboravljeni biser poput Got to get you into my life, Good day sunshine i Helter Skelter.

U 20 godina rada, ova riječka grupa je imala čast surađivati s mnogim velikim imenima domaće glazbene scene, a neki od njih će im se možda pridružiti i na pozornici Saxa. No, neka to ostane iznenađenje, a sve fanove i štovatelje Beatlesa pozivamo u subotu u klub Sax! gdje vas nestrpljivo očekuje The Beatles Revival Band.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 20 kn, odnosno 30 kn na dan koncerta, a mogu se kupiti na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici u radno vrijeme kluba.

05.10.2015. 10:54:00
Novi komentar
nužno
nužno