« Seks
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
MMM

Skrivene erogene zone koje će pojačati zadovoljstvo

Muškarci misle da postoje samo dvije erogene zone - muški i ženski spolni organ, a njih je zapravo puno cijelo tijelo

Leđa su uvijek dobar izbor
Leđa su uvijek dobar izbor (Arhiva)
Više o

erogene zone

,

muške erogene zone

,

ženske erogene zone

Naravno da je podnaslov šala, jer dobar broj muškaraca ipak zna da na ženskom tijelu postoji više erogenih zona, no nisu ni žene baš toliko informirane o muškim erogenim zonama jer muškarci mahom navode njihove pokušaje na onu jednu već spomenutu.

Zapravo, ima ih po cijelom tijelu oba spola, pa pokušajte za početak milovati kosu i glavu partneru, tako da lagana masaža glave nika ne promašuje - uvijek će izazvati pozitivnu reakciju. 

Grickanje ušiju ipak spada u poznatije načine dizanja atmosfere, pa ne zaboravite poigrati se s partnerovim ušima koje su prepune vrlo osjetljivih završetaka živaca koristeći usne i jezik.

Kad smo kod usana i jezika, oni će sigurno biti toplo dočekani na unutarnjem dijelu bedara, kako ženskih tako i muških, a kad ste već tamo, ne zaboravite svratiti i na unutrašnju stranu koljena, reakcija bi vas lako mogla iznenaditi. 

Donji dio trbuha vrlo je osjetljiv, tako da je to područje poželjno maziti vrhovima prstiju, kao i bočne strane struka, a zatim produžite na leđa koja su, unatoč čestoj izloženosti dodirima, pretežno zanemarena u predigri. 

Masaža dlanova i prstiju izazvat će isti učinak kao i masaža stopala i nožnih prstiju - opuštanje i uzbuđenje koje na tom mjestu sigurno niste očekivali.

02.03.2014. 23:02:00
Novi komentar
nužno
nužno