« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci
NAJAVE

Sjajni Grci Villagers of Ioannina City stižu u Močvaru

Villagers of Ioannina City imaju status kulta u Grčkoj koji se sve više prelijeva u Europu preko granica matične države

Villagers of Ioannina City
Villagers of Ioannina City (Arhiva)
Više o

klub Močvara

,

najave

,

Villagers of Ioannina City

Grčka rock institucija Villagers of Ioannina City u subotu, 21. svibnja premijerno dolazi u Hrvatsku! Destinacija je Močvara, a razlog je promocija jednoglasno hvaljenog albuma "Age Of The Aquarius" koji je svjetlo dana ugledao još u rujnu 2019.

Cijena ulaznica u pretprodaji je 75 kn i može se kupiti u Dirty Old Shopu, kao i na njihovom webu, a na ulazu će koštati 90 kn.

Villagers of Ioannina City imaju status kulta u Grčkoj koji se sve više prelijeva u Europu preko granica matične države.

Riječ je o zaista unikatnom bendu koji heavy psihodelični rock zvuk utkan duboko u grčkoj tradiciji (povijesna pokrajina Epir) upotpunjuje s narodnim instrumentima kao što su gajde i kaval. Nastali su 2007. u Ioannini, a do sada su izdali dva albuma: Zvara (2014.) i već spomenuti Aqe of Aquarius. Članovi benda su Alex (Alex Karametis) - gitara, vokal , Akis (Akis Zois) - bas, Aris (Aris Giannopoulos) - bubanj Konstatinis (Konstantis Pistiolis) - klarinet, kaval, back vokal, Kostas (Konstantionos Lazos) - gajde.

07.05.2022. 14:01:00
Novi komentar
nužno
nužno