« Ekosfera
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
I LJUDIMA ...

Sisavcima se smanjuju penisi?

Moderne kemikalije uzrokovale su smanjivanje penisa vidrama, a znanstvenici vjeruju da će isti problem zadesiti i ljude

Vidre imaju problema, hoćemo li imati i mi?
Vidre imaju problema, hoćemo li imati i mi? (Arhiva)
Više o

penis

,

zagađenje

,

kemikalije

,

veličina penisa

,

smanjivanje penisa

Priče o veličinama penisa ovoga puta bit će o vidrama, a ne ljudima, no problem koji imaju ove slatke vodene životinjice mogao bi se uskoro pojaviti i kod nas humanoida. 

Naime, istraživanje provedeno na Sveučilištu u Cardiffu pokazalo je da se vidrama smanjuje kost u penisu, uz niz drugih promjena koje sve idu prema istom - manjem penisu.

Rezultati istraživanja daju naslutiti da krivnju za ovaj fenomen možemo pripisati modernim kemikalijama koje su svuda oko nas, a do vidri dolaze kroz kanalizaciju i u bitno razrijeđenim količinama.

Dakle, kako antidepresivi čine ribe razdražljivima, tako ostale kemikalije koje su u svakodnevnoj uporabi smanjuju penise vidrama, pa je samo pitanje vremena kad će se isti fenomen primjetiti i na ljudima.

Pošto se sve veći broj dječaka rađa s deformitetima penisa, manjim testisima i ima manji broj spermatozoida, jasno je da kokteli kemikalija djeluju upravo u tom smjeru. Kako je krenulo, već će se po veličini penisa moći reći je li netko odrastao u razvijenoj ili nerazvijenoj zemlji ...

25.02.2013. 16:03:00
Novi komentar
nužno
nužno