« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
ARENA ZAGREB 03.07.

Sir Elton John sljedeće godine u Zagrebu

U svojoj karijeri John je prodao više od 400 milijuna albuma, nagrađen je s pet Grammyja te jednim Oscarom, a časopis "Rolling Stone" stavio ga je na 49. mjesto liste najvećih glazbenika svih vremena

Elton John
Elton John (Elton John)
Više o

Arena Zagreb

,

koncert

,

Elton John

Lupa promotion za 2011. godinu ponosno najavljuje spektaklularni koncert jednog od najutjecajnijih i najpopularnijih glazbenika, Sir Eltona Johna. Ovaj svjetski poznati 'vitez' će u zagrebačkoj Areni 3. srpnja 2011. održati koncert za pamćenje u pratnji svog vrhunskog benda, a na kojem će publiku podsjetiti na svoju iznimno dugu karijeru pretrpanu hitovima u kojima uživa nekoliko generacija.

Dugogodišnja karijera i nevjerojatno fluidna suradnja sa Berniem Taupinom, Eltonu Johnu donijela je mjesto u Rock and Roll Hall of Fame, 29 studijskih albuma, 4 live albuma, 5 albuma s filmskom glazbom i 8 albuma s najvećim hitovima. U 40 godina stvaranja glazbe na tržište je plasirao neke od najvećih dijela pop glazbe poput 'Candle  in The Wind', 'Rocker Man', 'Can You Feel Te Love Tonight', 'Goodbye Yellow Brick Road', 'Bennie and the Jets', 'I'm Still Standing', 'Sorry Seems to be the Hardest Word' i druge.  Na koncertu će predstaviti i svoje nove pjesme s albuma 'Union', a koje su nastale u suradnji s leonom Russelom, dok se na jednoj skladbi pojavljuje i Neil Young.

Sir Elton Hercules John, rođen kao Reginald Kenneth Dwight, britanski je vokalist, pijanist, pjevač, glumac, tekstopisac, skladatelj i glazbeni producent. U svojoj karijeri John je prodao više od 400 000 000 albuma. Nagrađen je s pet Grammy nagrada, kao i s jednim Oscarom za filmsku glazbu. Časopis "Rolling Stone" stavio ga je na 49. mjesto liste 100 najvećih glazbenika svih vremena. Elton John je jedan od najutjecajnijih  komercijalnih izvođača u svijetu rock&roll -a.

elton_john.jpg
Elton John

Njegov rad i uspjeh imali su velikog utjecaja na popularnu glazbu, te su uvelike doprinijeli razvoju popularnosti klavijatura u rock&rollu.  Elton John je jedan od najeksponiranijih javnih osoba, danas možda više zbog svog ekscentričnog privatnog života, homoseksualne bračne zajednice, ali i zbog kontinuiranog i upornog humanitarnog angažmana, posebice u borbi protiv AIDS-a.

Kombinirajući glazbeni s talentom showmana, 70-tih je bio većini jedan od omiljenih izvođača, a s godinama je priznanjem o svojoj biseksualnosti  postao čest gost trač rubrika i žutih stranica.

Elton John je bio veliki prijatelj pokojne princeze Diane, prijatelj Michaela Jacksona, kum mnogobrojnim potomcima slavnih: Sean Ono Lennon i Brooklyn Beckham samo su neki od njegove kumčadi. Mnogi veliki glazbenici se mogu pohvaliti da su surađivali s ovim ekscentričnim umjetinikom: Tom Jones, Bob Dylan, John Bon Jovi, Mary J. Blige, Pet Shop Boysi, a suradnja s pokojnim  velikanima  poput John Lennona i  Arethe Frankilin bili su Eltonovi osobni vrhunci karijere.

Sir Elton John- samo ime izaziva poštovanje, a presjek njegove dugogodišnje karijere sa preko 400 milijuna prodanih albuma, desetke hitova koji se nisu skidali sa svjetskih glazbenih ljestvica u svakom ljubitelju glazbe mora izazvati osjećaj obveze odlaska na zagrebački koncert. Dođite na ovaj 'must see' koncert i uživajte.

Ulaznice za ovaj 'must see' spektakl podjeljene su u sljedeće kategorije:

Parter VIP: 500 kn
Parter sredina: 400  kn
Parter: 330 kn
Tribine dolje: 360 kn
Tribine gore: 330 kn
Lože: 700 kn

Kako je koncert sjedećeg tipa, broj ulaznica je ograničen te je u prodaju pušteno samo 10.000 ulaznica. Prodaja počinje 20. prosinca 2010. na svim prodajnim mjestima sustava Eventim.

Lupa Promotion slavi 5. rođendan!

'U 2011. godini slavimo 5 godina uspješnog poslovanja i tom prilikom se želimo odužiti našim vjernim posjetiteljima koncerata:  na sve ulaznice za projekte koji će se održati sljedeće godine dajemo 10% popusta ukoliko se kupe u našem uredu (Drniška 22, Zagreb).'


17.12.2010. 12:30:00
Novi komentar
nužno
nužno