« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
SPEKTAKL

Simple Minds 13. studenoga u Spaladiumu

Jim Kerr i ekipa Splitu i Hrvatskoj predstavit će novi album 'Graffitti Soul'

Jim Kerr
Jim Kerr (Arhiva)
Više o

Spaladium Arena

,

Simple Minds

,

Jim Kerr

Škotska grupa Simple Minds održat će 13. studenog koncert u splitskoj areni Spaladiumu, najavljeno je danas na tiskovnoj konferenciji u areni u koju se telefonski iz Glasgowa uključio i frontmen grupe Jim Kerr.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 100/150/200kn. Osvojite ulaznicu na Metro portalu!

"Simple Minds je u više od trideset godina djelovanja prodao više od 35 milijuna albuma. S novim albumom 'Graffitti Soul' Jim Kerr i njegova grupa će se predstaviti i splitskoj publici. Album je nastao nakon njegova povratka iz Sicilije u Škotsku", kazala je Elinda Ravlić iz Sportskog grada, organizatora koncerta.

Taj koncert je, rekla je Ravlić, najava međunarodnih koncerata koji bi se uskoro trebali održati u Spaladiumu, no nije otkrila tko bi trebao nastupiti u Splitu.

Jim Kerr je telefonom kazao kako mu se prije dvije godine majka ozbiljno razboljela, pa se on kako njezin najstariji sin vratio u Škotsku pomoći joj.

"Čak sam u nekim trenutcima želio prekinuti s glazbom, no majka mi je rekla da bi to bilo loše. Pozvala je mene i članove sastava da sviramo u Glasgowu i to smo učinili. Tako je nastao i novi album. Volim glazbu čak i u lošim trenutcima. Sada radimo urbaniji zvuk i glazba nas vodi naprijed", ispričao je novinarima svoj povratak u domovinu Jim Kerr. (hina/metro-portal)

28.10.2009. 14:51:00
Novi komentar
nužno
nužno