« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
NAJAVE

Silente tri dana u SAX!-u

Nakon trijumfa u prepunoj Maloj dvorani Doma sportova grupa Silente održat će 5., 6. i 7. svibnja tri koncerta u zagrebačkom klubu Sax

Silente će tri dana puniti SAX!
Silente će tri dana puniti SAX! (Arhiva)
Više o

Silente

,

koncert

,

klub SAX

Bit će to trovečernji povratak Silentea u zagrebačke klubove i zahvala svim fanovima koji su ih pratili ove tri godine, od prvih koncerata do onog najvažnijeg kojeg je bend odsvirao 20. veljače u Domu sportova. U ovom kultnom i omiljenom prostoru grupa se vraća intimnijim nastupima, a za svaki od njih će u prodaju biti pušteno svega 300 ulaznica.

Silente će ovime stati uz bok s PipsChips&Videoclips koji su dosad jedini tri dana zaredom svirali u Saxu. Bit će to ujedno i njihovi posljednji zagrebački koncerti u ciklusu aktualnog albuma "Neće rijeka zrakom teći". Nakon Saxa Silente će se samostalno moći vidjeti u Zagrebu tek uz izlazak trećeg studijskog izdanja, tijekom 2017. godine.

Video: Silente - "Morski ljudi, morske žene"

Dnevne ulaznice za sve koncerte u prodaju kreću u srijedu 9. ožujka. Cijena u pretprodaji im iznosi 50 kn, dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice koštati 70 kn.

Kupiti se mogu na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici. Više informacija se može dobiti na broj telefona 01 / 4872 836 ili na web siteu kluba www.sax-zg.hr.

03.03.2016. 09:36:00
Novi komentar
nužno
nužno