« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
NAJAVE

Silente i BluVinil na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku 5. lipnja

Ulaznice za šibenski koncert u prodaju kreću u srijedu, 31. ožujka od 10:00 po cijeni od 90 kn

Bit će ipak koncerata...
Bit će ipak koncerata... (Arhiva)
Više o

koncerti

,

Silente

,

tvrđava sv. Mihovila

,

BluVinil

Dubrovački Silente vraćaju se u Šibenik nakon 6 godina i to na prekrasnu pozornicu u tvrđavi sv. Mihovila gdje će 5. lipnja nastupiti prvi put i to u društvu domaćih snaga, grupe BluVinil.

Silente - „Mene moje uši lažu"

Silente su posljednji put u šibeniku nastupili krajem ljeta 2015., no puno toga se bendu dogodilo od tada. Nakon tri studijska albuma i gomile hitova band trenutno u studiju završava rad na četvrtom albumu čiji se izlazak očekuje krajem godine. Isti je već najavljen singlovima "Navečer se srca lome" i "Mene moje uši lažu", dok će novi, "Nikada ovako", biti predstavljen već idući tjedan.

BluVinil su možda i najbrže rastući domaći pop rock band trenutno, čiji je singl "Apaši" strelovito osvojio domaći eter i publiku te u samo par mjeseci prešao 200.000 pregleda na YT. Ovo će im biti i prvi pravi veliki nastup u domaćem gradu i to baš na jednoj od najljepših koncertnih pozornica u Hrvatskoj.

BluVinil - „Apaši"

Ulaznice za šibenski koncert u prodaju kreću u srijedu, 31. ožujka od 10:00 po cijeni od 90 kn. Ta cijena vrijedi do 16. svibnja, a dan nakon se penje na 100 kn i važit će do 4. lipnja. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 120 kn. Ulaznice su dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr. Za nastup na šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovila u prodaji će se naći svega 380 ulaznica..

Koncert biti će održan u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora" provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

31.03.2021. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno