« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
SAVJETI

Sigurno pakiranje za put

Važni savjeti za siguran prijevoz prtljage i kako je sigurno rasporediti i učvrstiti – posvetite pažnu ispravnom pakiranju i razmještaju prtljage na putovanju na godišnji odmor

Kako se pripremiti za put
Kako se pripremiti za put (Automania)
Više o

putovanje

,

automobil

,

pakiranje

Krenuti na put nije jednostavno - sve treba prvo potrpati u torbe i kofere, a nakon toga srušiti važeće zakone fizike stavljanjem prtljage u automobil. Stoga, evo par korisnih savjeta za sigurnu vožnju i kvalitetne pripreme.

Svi putnici moraju biti vezani sigurnosnim pojasevima, a djeca se moraju voziti u posebnim sjedalicama prikladnim za njihovu dob, te i ona moraju biti pojasom vezana za svoju sjedalicu. Nasloni za glavu moraju biti ispravno podešeni, a potrudite se da visinu sjedala i nagib naslona podesite tako da s ispravni oodešenim položajem upravljača i retrovizora imate optimalan pregled na sve strane. Mnogi se ne pridržavaju određenih sigurnosnih pravila pri ukrcaju prtljage.

Donosimo niz savjeta za sigurniji i lakši transport prtljage

Moramo unaprijed priznati da s prtljažnikom velikim oko 400 do 500 litara, čovjek lako dođe u napast samo nabacati prtljagu unutra, bez puno planiranja, što je ogromna greška koja moće uvelike utjecati na smanjenu sigurnost tijekom vožnje.

Sve savjete pročitajte na portalu Automania.hr

04.08.2017. 11:43:00
Novi komentar
nužno
nužno