« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
NAJLUĐI ELEKTRONSKI DUO

Shapeshiftersi za Novu u Aquariusu

Nakon punih godinu dana, miljenici domaće publike ponovo stižu u zagrebački Aquarius, ovoga puta na ekskluzivan novogodišnji set u trajanju od 6 sati - OSVOJITE ULAZNICE

The Shapeshifters
The Shapeshifters (Shapeshifters - Aquarius)
Više o

Shapeshifters

,

zagreb-info

,

Nova godina

,

nagradna igra

,

doček 2011.

Doček 2011. u klubu Aquarius bit će sve osim standardnog i običnog, jer vas očekuje najluđi elektronski produkcijski dvojac na svijetu - The Shapeshifters!

Nakon punih godinu dana, miljenici domaće publike ponovo stižu u zagrebački klub Aquarius, ali ovaj puta pripremili su ekskluzivan novogodišnji set u trajanju od 6 sati! Dakle, kreće se točno u ponoć, pa do samoga kraja...

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Ovo je definitivno nastup koji ne smijete propustiti, budući da će Shiftersi po prvi puta svirati i starije klasike, što će zasigurno biti izvrsno u kombinaciji sa njihovom novijom i modernom produkcijom.

Znači očekuje vas puno pozitivne i kvalitetne klubske glazbe, vizualiteti, light program, plesačice, konfeti...sve to zajedno daje garanciju za dobre vibracije, i još jedan doček za pamćenje!

Doček od 22 sata.

extras: dance support by Showgirls / video projections/ confetti cannons

Cijena ulaznice: 200kn u pretprodaji

Pretprodajna mjesta:
Cd Shop Aquarius(Varšavska), Transport Footwear dućani (Importanne, Gajeva, City Centar One), Rockmark (Berislavićeva 13), blagajna kluba, te sustav eventima (www.eventim.hr)

Official After Party @ Mungos+Kashina

www.myspace.com/theshapeshifters

15.12.2010. 07:39:33
Novi komentar
nužno
nužno