« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
ČETVRTAK - SUBOTA

Nacrtajte se i crtajte u Sirupu

U četvrtak vas čeka Dr. Sketchy, svjetski poznati alternativni crtački brand, petak je rezerviran za house, a u subotu se Reform-irajte uz Shauna Reevesa - OSVOJITE UPADE

Dr. Sketchy Zagreb Vol.2
Dr. Sketchy Zagreb Vol.2 (Sirup)
Više o

zagreb-info

,

Sirup

,

nagradna igra

,

Dr. Sketchy

,

We Love House

,

Reform

,

Shaun Reeves

Četvrtak, 16.12. // Dr. Sketchy Zagreb Vol.2
Nacrtaj se i crtaj!!!

Dr. Sketchy's Anti-Art School je alternativni crtački event koji je nastao u Brooklynu 2005. godine i ubrzo napravio svjetski rusvaj. Svaki mjesec, oko 4 tisuće crtača i znatiželjnih duša okuplja se u više od stotinu gradova (New York, Los Angeles, London, Pariz, Rim, Berlin, Tokyo, Melbourne...) i uz cugu, glazbu i ples crta žive modele!

Osvojite upad na Metro portalu!

U Sirupu na drugom zagrebačkom Dr. Sketchy partyju nastupaju SuperStar Mirela Škiljo kao reciklirani Jacko, Muzikfantastique i uber Sidekick Oskar. Voditeljsku palicu preuzima njegova esencija Vladimir Tintor...

Happy Hour 22-24
Upad 40 kn

Petak, 17.12. // We Love House

E-Baseova We Love House večer ovog petka u Sirup dovodi jednog od najpoznatijih mađarskih house DJ-a, Antonyja, rezidenta renomiranih budimpeštanskih klubova Mix i Play.

Osvojite upad na Metro portalu!

Pored gosta iz Mađarske nastupit će i rezidenti, već spomenuti E-Base i Paul Wish.

Happy Hour 23-01
Upad 40/50kn

Subota, 18.12. // Reform
w/Shaun Reeves (Visionquest, Crosstown Rebels, Wolf+Lamb) /Detroit/Berlin

Reform u svom drugom ovosezonskom partijanju u Sirup dovodi jedno od trenutno najtraženijih imena s vruće berlinske elektroničke scene. Riječ je o Shaun Reevesu, novoj uzdanici sad već brojne kolonije američkih DJ-a i producenata u njemačkoj metropoli.

Osvojite upad na Metro portalu!

Teško je roditi se u Detroitu i ne baviti se glazbom, ali postati omiljenim i traženim DJ-om na pravim underground mjestima nije nimalo lako. Nakon organiziranja partija po Detroitu Shaun se 2004. godine seli u Berlin. Na njegov nagovor u Berlin iz Detroita dolaze njegovi najbolji prijatelji Seth Troxler, Lee Curtiss i Ryan Crosson. Zajedno osnivaju Visionquest record label i pravi DJ kvartet. Svojim live act nastupima definiraju poseban glazbeni izričaj utemeljen na naslijeđu koje im je ostavio njihov rodni grad, ali s puno mekšim i toplijim zvukom koji su udaljili od prepoznatljivog kliničkog detroitskog minimalizma.

U posljednjih nekoliko godina Shaun je doslovno rasturio svojim izdanjima za label Wolf + Lamb, zajedno sa Sethom Troxlerom za Crosstown Rebels, te suradnjom s Guti i Miss Fitz za Wolf+Lamb i Raum....

Njegovi jedinstveni DJ setovi, u kojima na savršeni način spaja sve oblike techna i housea, oduševljavaju istinske ljubitelje elektroničke glazbe diljem svijeta. Shaun je definitivno zaslužio reputaciju vrhunskog DJ-a, a čime točno provjerite sami 18. prosinca. Dođite u Sirup i reformirajte se s Reevesom i rezidentima Nicoleom i Lukom K.

Happy Hour 23-01
Upad:50/60kn

14.12.2010. 15:00:00
Novi komentar
nužno
nužno