« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
NAJAVE

Seven That Spells predstavlja album OMEGA u Pločniku

kompletan novi studijski materijal, od prvog do posljednjeg takta, moći će se premijerno poslušati na listening sessionu u zagrebačkom «Pločniku»

OMEGA se predstavlja...
OMEGA se predstavlja... (Arhiva)
Više o

Seven That Spells

,

klub Pločnik

,

album Omega

Grupa Seven That Spells predstavit će svoj nadolazeći studijski album «OMEGA» u zagrebačkom klubu Pločnik u srijedu, 22. studenog u 19 sati.

Seveni su «OMEGU» pripremali tri godine, koliko su trajala snimanja u Americi i Hrvatskoj. Grupi se s druge strane Atlantika pridružio Blake Fleming, jedan od najcjenjenijih bubnjara nezavisne scene i suosnivač legendarnih The Mars Volta i Laddio Bolocko. E

voluirani zvuk Sevena prvo se mogao čuti u fantastičnom prvom singlu «Future Lords», nakon kojeg su, u nedjelju 15. listopada, podjelili i potpuno novu pjesmu «Out III». No, kompletan novi studijski materijal, od prvog do posljednjeg takta, moći će se premijerno poslušati na listening sessionu u zagrebačkom «Pločniku». Tom prilikom članovi benda pričati će o svim aspektima «OMEGE», od inspiracije do realizacije, od stvaranja trilogije do studijskog rada, kako u Zagrebu, tako i na daljinu, s Blakeom Flemingom.

Seven That Spells - "Future Lords"

«OMEGA» je završni dio trilogije «The Death And Resurrection Of Krautrock", a službeno će ga u siječnju 2018. objaviti njemački Sulatron Records. Koncertna izvedba albuma dogoditi će se u Tvornici kulture 22. prosinca.

Ulaz u Pločnik je besplatan.

18.10.2017. 13:40:00
Novi komentar
nužno
nužno