« Život
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
VREMEPLOV

Šetnja s dinosaurima - Spektakl u Areni

Nacrtajte dinosaura u igraonici Avenue Malla i osvojite ulaznice za predstavu

Fotografija vijesti
Više o

Avenue Mall

,

radionica

,

dinosauri

,

zagreb-info

Likovna radionica za djecu (do 13 godina starosti) održati će se 14.02.2010. u Avenue Mallu, II kat, kraj igraonice „One to play" u vremenu od 11-15 sati.

Lupa Promocija , Avenue Mall i Lino organiziraju likovnu radionicu  na kojoj  će djeca ponešto naučiti o gigantskim dinosaurima i za vrijeme igre prenijeti svoj doživljaj dinosaura na papir.    

Prisutan će biti i medvjedić Lino koji će pomagati djeci u njihovom likovnom izražaju, a na kraju radionice odabrati će najbolji i najkreativniji rad koji će osvojiti  4 ulaznice za predstavu Šetnja s dinosaurima koja se održava od 14.-18. travnja 2010. . Za 20 najboljih radova Lino je pripremio zanimljive poklone i nakon ocjenjivanja radova će ih uručiti dobitnicima.

Nakon godina planiranja, nagrađivana serija  BBC-a „Walking with dinosaurs" oživjela je i u kazališnom spektaklu. Slikovita priča o 200 milijuna godina dugoj vladavini dinosaura na Zemlji dolazi u Arenu Zagreb. Ova produkcija donosi 15 " živih " dinosaura koji buče i glasaju se urlicima te svojom pojavom očaravaju publiku. Budite i Vi očarani kada ovi gigantski dinosauri prošeću pred Vašim očima.

Zato dođite u Avenue Mall na likovnu radionicu, budite najmaštovitiji i osvojite  4 ulaznice za spektakularnu kazališnu predstavu ŠETNJA S DINOSAURIMA - Spektakl u Areni 14.-18. travnja 2010.

13.02.2010. 10:27:56
Novi komentar
nužno
nužno