« Fun
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca

Šest godina zatvora zbog seksa na plaži

U Dubaiju se upuštanje u izvanbračne odnose strogo kažnjava

Fotografija vijesti
Više o

seks na plaži

,

Dubai

,

Ujedinjeni Arapski Emirati

,

kazna zatvora

Poslovna žena iz Velike Britanije mora provesti šest godina u zatvoru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, jer je u pijanom stanju uhvaćena u seksu na plaži u Dubaiju.

Pretjerivanje u alkoholu

Michelle Palmer, menadžerica jedne izdavačke kuće, uhapšena je nakon što je policajac uhvatio nju i jednog britanskog turista u kompromitirajućem položaju na plaži Jumeirah u Dubaiju. Budući da se u Ujedinjenim Arapskim Emiratima upuštanje u izvanbračne seksualne odnose smatra kaznenim djelom, protiv tridesetogodišnje turistkinje je podignuta optužnica zbog seksa izvan braka, neprimjerenog ponašanja u javnosti koje uključuje i pretjerivanje u alkoholu, ali i napada na službenika policije.

Poruka svijetuBritanka Michelle Palmer je za novine Sun otkrila kako se jako boji da će upravo ona ‘poslužiti kao primjer’ svim strancima koji odluče posjetiti Dubai, te da će vlasti u tom gradu upravo preko nje cijelom svijetu poslati jasnu poruku da se strogi zakoni koji tamo vladaju moraju u svakoj situaciji poštivati. 

Britanka je za novine Sun otkrila kako se boji da će upravo ona ‘poslužiti kao primjer’ svim strancima koji odluče posjetiti Dubaij, te će vlasti u tom gradu upravo preko nje svima poslati poruku da se strogi zakoni koji tamo vladaju moraju poštivati.

- Jako sam se veselila putu u Dubai. Naporno sam radila i htjela sam si priuštiti slobodne dane koje tako rijetko imam. Smatram da je to s kime vodim ljubav moja osobna stvar i da su ovakav zakon i kazna pretjerivanje u svakom pogledu. Vidjet ćemo što će se dogoditi - kaže Palmer.

Nesretnim Britancima prijeti zatvorska kazna od tri mjeseca do šest godina, koju bi morali odslužiti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Palmer je prošlog petka navodno pila šampanjac tijekom druženja s kolegama, a zatim je otišla u šetnju plažom s prijateljem jednog kolege. Kada ih je policajac uhvatio usred seksa, pustio ih je uz upozorenje, piše Sarajevo x.

Uhvaćeni u istoj pozi

Međutim, kasnije je britanski par ponovn uhvaćen u istoj pozi i na kraju su uhapšeni. Britanka je navodno tokom hapšenja bila jako agresivna i verbalno vrijeđala policajce. (METRO) 

10.07.2008. 18:33:18
Novi komentar
nužno
nužno