« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
BAHATI ŠEKI

Šeksova jučerašnja eskapada ima sva obilježja mobbinga

Razina vrijeđanja kojom je Šeks jučer u Saboru "počastio" zastupnicu sobol čisti je primjer zlostavljanja na radnom mjestu, poručuju iz udruge Mobbing

Fotografija vijesti
Više o

Vladimir Šeks

,

Hrvatski sabor

,

Gordana Sobol

Ponašanje kakvo je jučer visoki državni dužnosnik Vladimir Šeks pokazao prema saborskoj zastupnici Gordani Sobol u Saboru čisti je primjer zlostavljanja na radnom mjestu, koji istovremeno šteti časti, ugledu i dostojanstvu osobe, poručuju iz udruge Mobbing, prenosi Hina.

"Ne čudi stoga niti odbacivanje prijedloga Zakona o sprječavanju zlostavljanja na radu u ovom sazivu Sabora, jer visoki državni dužnosnici i saborski zastupnici sve češće svojom retorikom i vrijeđanjem jedni drugih daju sliku o tome da niti ne znaju razliku između civiliziranog sukoba mišljenja i sukoba koji šteti ugledu, časti i dostojanstvu", ističe predsjednica Udruge mobbing Jadranka Apostolovski.

Dodaje kako bi saborske zastupnice i zastupnici bilo koje stranke ili opcije trebali svojom retorikom, uljuđenošću i dobrom komunikacijom pružati primjer građankama i građanima koji su ih izabrali i koji ih plaćaju.

Udruga Mobbing je nevladina udruga koja, kako se navodi, štiti pravo na rad u uvjetima gdje neće biti ugroženo ničije dostojanstvo.

13.10.2011. 11:58:36
Novi komentar
nužno
nužno