objavljeno 13.10.2011. 11:58:36
BAHATI ŠEKI

Šeksova jučerašnja eskapada ima sva obilježja mobbinga

Razina vrijeđanja kojom je Šeks jučer u Saboru "počastio" zastupnicu sobol čisti je primjer zlostavljanja na radnom mjestu, poručuju iz udruge Mobbing

Fotografija vijesti

Ponašanje kakvo je jučer visoki državni dužnosnik Vladimir Šeks pokazao prema saborskoj zastupnici Gordani Sobol u Saboru čisti je primjer zlostavljanja na radnom mjestu, koji istovremeno šteti časti, ugledu i dostojanstvu osobe, poručuju iz udruge Mobbing, prenosi Hina.

"Ne čudi stoga niti odbacivanje prijedloga Zakona o sprječavanju zlostavljanja na radu u ovom sazivu Sabora, jer visoki državni dužnosnici i saborski zastupnici sve češće svojom retorikom i vrijeđanjem jedni drugih daju sliku o tome da niti ne znaju razliku između civiliziranog sukoba mišljenja i sukoba koji šteti ugledu, časti i dostojanstvu", ističe predsjednica Udruge mobbing Jadranka Apostolovski.

Dodaje kako bi saborske zastupnice i zastupnici bilo koje stranke ili opcije trebali svojom retorikom, uljuđenošću i dobrom komunikacijom pružati primjer građankama i građanima koji su ih izabrali i koji ih plaćaju.

Udruga Mobbing je nevladina udruga koja, kako se navodi, štiti pravo na rad u uvjetima gdje neće biti ugroženo ničije dostojanstvo.

13.10.2011. 11:58:36
http://m.metro-portal.hr/seksova-jucerasnja-eskapada-ima-sva-obiljezja-mobbinga/64301/