« Seks
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
UPS

Seksi roboti budućnost su seksa?

Roboti za seks nisu daleka budućnost i izgledat ćete kako god želite: od boje očiju i glasa do veličine i osobina karaktera

Vjerovali ili ne ... ovo je lutka .. za seks, naravno :)
Vjerovali ili ne ... ovo je lutka .. za seks, naravno :) (Arhiva)
Više o

Abyss Creations

,

robot za seks

,

lutka za seks

Seks roboti bit će točna kopija stvarnih ljudi: od boje očiju i glasa do veličine i osobina karaktera. Bilo da se radi o djevojci, prvom susjedu ili nekoj slavnoj osobi, robot može biti njihova točna kopija. Imat će čak i puls!

David Levy, autor poznate knjige "Ljubav i seks s robotima" rekao je da će roboti za seks postojati u skoroj budućnosti. "Jednom kad tehnologija i cijeli sustav naručivanja i proizvodnje postane sofisticiran, nećete moći spriječiti bivšeg partnera da naruči robota koji izgleda kao vi i ima isti glas kao vi. Morat ćete to prihvatiti. To je jednostavna jedna od stvari koja dolazi s napretkom tehnologije", izjavio je za Daily Star Online.

Većina stručnjaka vjeruje da će ipak proći par desetljeća dok do toga dođe. U ovom trenutku seks lutke izgledaju vrlo realistično, ali to je samo početak.

Nedavno je tvrtka iz Kalifornije najavila lansiranje seks robota sljedeće godine. Iz Abyss Creations rekli su da će se njihove lutke prodavati s posebnim dodatkom: ugrijanim područjima oko genitalija. Abyss Creation stoji iza najpoznatijih i najskupljih lutaka na napuhavanje:  RealDoll.

19.12.2016. 21:33:00
Novi komentar
nužno
nužno