« Seks
objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci
HMMM :)

Seks za jednu noć - da ili ne?

Jedna vatrena noć koja može uljepšati ostatak tjedna ili ga, kao i naredne mjesece, učiniti nepodnošljivim - pitanje je sad?

Što nakon seksa za jednu noć?
Što nakon seksa za jednu noć? (Arhiva)
Više o

seks za jednu noć

,

brzinski seks

Seks za jednu noć - da ili ne? Mišljenja Hrvata o tom fenomenu podijeljena su, a i bogme i ona stručna. Psiholozi savjetuju - ako ste avanturističkog duha, slobodno se upustite u ovu avanturu

Jedna vatrena noć koja može uljepšati ostatak tjedna ili ga, kao i naredne mjesece, učiniti nepodnošljivim. Bio je to samo seks. Je li moguće isključiti emocije i prepustiti se strasti bez osjećaja krivnje?

Većina, uključujući i stručnjake, tvrdi da sve ovisi o tome kakva je tko osoba. Sve ovisi o tome kako ste kockice u glavi posložili.

Osude će u pravilu biti usmjerene prema ženi. S obzirom da su žene, htjele mi to priznati ili ne, senzibilnije, prije će se, kažu psiholozi, kod njih razviti emocije nakon avanture. Ali, ono što se mnoge pitaju je potvrđeno. Nakon seksa i muškarci razmišljaju o svemu što se tu noć zbilo.

A ono čega svi koji se upuštaju u seks za jednu noć trebaju biti svjesni -  poslije nema smisla nešto više tražiti. Ako se ljubav na takav način nekome i dogodi, nemojte i vi isto očekivati.

05.05.2016. 23:02:00
Novi komentar
nužno
nužno