« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
ZVIJERKE

Seat Leon CUPRA 290

Seat Leon CUPRA 290 sada s još više snage: savršeni sportski automobil za svaki dan

SEAT Leon CUPRA 290
SEAT Leon CUPRA 290 (Automania)
Više o

Seat Leon CUPRA

Seat predstavlja savršeni automobil za uživanje u dinamičnom stilu života. Vrhunska verzija iz Leonovog portfelja - CUPRA 290 - sada posjeduje maksimalnu snagu od 213 kW / 290 KS i na taj način skrbi za izvrsne performanse povezane s odličnom učinkovitošću.

Izvanredan dizajn, individualizirane opcije glede opreme i izvrsna kvaliteta daljnji su faktori zbog kojih je Leon CUPRA istinski poseban automobil. A u pravoj maniri tvrtke Seat jamči se, naravno, za izvrstan omjer uloženog i dobivenog.

Seat Leon CUPRA omiljen je kako među novinarima tako i među kupcima, i to kao Sport Coupé, vozilo s petorim vratima te kao Sport Tourer. U stručnim medijima diljem Europe CUPRA je odmah postao stalnim pobjednikom u usporednim testovima; njegovi vlasnici obožavaju njegov dizajn i ponašanje na cesti.

Novi Leon ST CUPRA tome dodaje još jednu dimenziju - prostranost karavana. Za posao i obitelj, za sport i hobije - zahvaljujući svojoj raznolikosti i maksimalnim utovarnim prostorom od 1470 litara, Leon ST CUPRA savršeni je sportski automobil za bilo koji aspekt života.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

09.09.2015. 09:37:00
Novi komentar
nužno
nužno