« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
NOVI I STARI HITOVI

Seal na koncertu u Puli oduševio 2.500 ljudi

Njegov nastup odvijao se u sklopu turneje The Commitment Tour 2011. a prvi je puta večeras nastupio u Puli

Fotografija vijesti
Više o

Pula

,

Seal

,

koncert

Jedna od najvećih svjetskih zvijezda i ikona suvremene pop i soul glazbe Seal sinoć je održao koncert u pulskoj Areni. Britanski pjevač brazilsko-nigerijskih korijena pulskoj je publici predstavio svoj posljednji sedmi studijski album "Commitment" a uz nove večeras je izveo i starije hitove, piše Hina.

Njegov nastup odvijao se u sklopu turneje The Commitment Tour 2011. a prvi je puta večeras nastupio u Puli pred oko dvije i pol tisuće ljudi. Naime, nakon Zagreba, Opatije i Zadra ovo je četvrti Sealov nastup u Hrvatskoj, u koju se, kako je rekao večeras "uvijek rado vraća". Inače, puno ime ovog soul i pop glazbenika je Seal Henry Olusegun Olumide Adelo Samuel a u dosadašnjoj karijeri osvojio je tri Grammyja dok u kolekciji ima i MTV te Brit nagrade.

06.07.2011. 09:03:48
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Dada
    06.07.2011. 12:24
    Jedina greska u ovom tekstu je ta da je Seal prvi put u Hrvatskoj nastupio u Opatiji tocnije 25.7.2004, i tek nakon dvije godine (2006) se je predstavio hr.publici u zagrebackom kosarkaskom centru DP. Nakon toga slijedi Zadar i od jucer Pula. Ne treba se mnogo potruditi da napisete ispravne informacije kad je sve dostupno na internetu osim ako ne kopirate tekst s nekih drugih stranica.
Novi komentar
nužno
nužno