« Glazba
objavljeno prije 7 godina
GOTOVO JE...

Sea Star festival - pospremanje i odlazak

Tijekom dana preostalu ekipu između ostalih uz ljetne melodije i beatove zabavljaju i opuštaju zagrebački DJ-i Sin i Yeulz & Hubris koji su majstorski odradili Silent Party setove te turski DJ Mahmut Orhan

Doviđenja dogodine, kažu svi koji su bili na Sea Star festivalu
Doviđenja dogodine, kažu svi koji su bili na Sea Star festivalu (Metro)
Više o

Sea Star festival

,

zadnji dan

Jutro nakon drugog dana Sea Star festivala odvilo se u nešto drugačijem tonu nego noć prije. Napeta lica i party grimase zamijenili su zadovoljni osmijesi, a plesni koraci i skakutanje pretvorilo se u ležerno izležavanje i zasluženi predah.

Dok osoblje rastavlja dva velika stagea tulum se nastavlja na tri manje bine rasprostrane po plaži Stella Maris kompleksa.

Popodnevna chillana krenula je već u 12 i traje do 20 sati. Za to vrijeme oni koji su se odvažili festival zatvoriti do kraja uz smijeh razmjenjuju iskustva od prošlih dana. Tako je mlada ekipa iz Zagreba koja već 3 mjeseca planira vikend u Umagu zaključila da je format festivala dobro pogođen.

Početak ljeta, sunce i more, pregršt mladih ljudi te izvrsni izvođači formiraju savršenu atmosferu te priliku za opuštanjem. Imaju jako malo zamjerki te posebno hvale ozvučenje i Silent Party.

Tijekom dana preostalu ekipu između ostalih uz ljetne melodije i beatove zabavljaju i opuštaju zagrebački DJ-i Sin i Yeulz & Hubris koji su majstorski odradili Silent Party setove te turski DJ Mahmut Orhan.

Prošetali smo ispražnjenim ulicama festivalskog kompleksa u društvu Sony Xperie XA1 i snimili prilično zgodnu galeriju fotografija, pogledajte je OVDJE.

Piše: Kristian Bagarić
28.05.2017. 18:07:00
Novi komentar
nužno
nužno