« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
NAJAVE

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox stiže u Dom sportova

Na novu europsku turneju kreću 27. veljače, a zagrebački koncert dogovoren je za 31. ožujka u maloj dvorani Doma Sportova

Spektakl u Domu sportova
Spektakl u Domu sportova (Arhiva)
Više o

Postmodern Jukebox

,

Scott Bradlee

Najava turneje Postmodern Jukeboxa stiže poslije nedavno rasprodanih koncerata u 75 gradova Europe, predstojeće turneje u 16 gradova Australije i Novog Zelanda, kao i turneje u 45 gradova Sjeverne Amerike.

Na novu europsku turneju kreću 27. veljače, a zagrebački koncert dogovoren je za 31. ožujka u maloj dvorani Doma Sportova (sva mjesta su sjedeća).

Postmodern Jukebox, stalno rastući kolektiv izvođača, kojih trenutno ima preko 70 izvođača, u proteklih nekoliko godina skupio je preko 500 milijuna pregleda na YouTubeu.

Scott Bradlee, idejni tvorac ove grupe, pretvorio je PMJ u moćnu silu gradeći nevjerojatnu inicijativu iz naroda oko ove glazbene grupe. Grupa objavljuje novi spot svakog tjedna, a svaki je snimljen u opuštenom okruženju Bradleejeve dnevne sobe.

Early bird ulaznice po cijenama od 160/180/200 kuna, u prodaji su do 31. prosinca na prodajnim mjestima sustava Ticketshop (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark), a od 1. siječnja će se preostale ulaznice moći kupiti po višim, pretprodajnim cijenama (190/220/240 kuna).

20.12.2016. 18:27:00
Novi komentar
nužno
nužno