« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
tko želi biti voditelj?

Kurbaša večeras isprobava Tarikov stolac

Osim što priča o otkazu Tariku podsjeća na sapunicu, i glumci stasali u takvim produkcijama ciljaju na mjesto voditelja

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Cropix)
Više o

Tarik Filipović

,

Tarik Filipović otkaz

,

Robert Kurbaša Milijunaš

,

Janko Popović Volarić Milijunaš

,

Damir Markovina Milijunaš

,

novi voditelj Milijunaša

HTV se trese, a što će se iz svega toga roditi, nije potpuno jasno nikome. Naime, trenutno na dalekovidnici bijesni rat dviju struja, jedne koja bi rado Tarika vratila u Zenicu i druge koja shvaća koliko bi takav potez bio loš.

Komentar o Klaićevoj ne može se nazvati najspretnije sročenom rečenicom koju je Tarik izrekao u životu, daleko od toga, no puno su škakljivije stvari izlazile iz usta HTV-ovih perjanica informativnog programa, pa eto njih živih i zdravih na svojim radnim mjestima. Kako je sada na sceni sukob direktora i ravnatelja HTV-a, a Vanje Sutlića nema nego ga mijenja direktor Hrvatskog radija Davor Mezulić, svi su ishodi mogući.

Tarik se i dalje nada da će se sve riješiti na neki način i da će ostati voditelj Milijunaša, svjestan da mu je to najbolji izlog, a i dosta dobar izvor prihoda. Upravo su ti prihodi trn u oku zaposlenih na HTV-u, jer odavno gunđaju kako ima dovoljno kadra u stalnom radnom odnosu koji bi prihvatio takav posao i za manje. Domagoj Burić, kažu kuloari, odavno nije sretan s Tarikom i samo je čekao priliku da ga se riješi, a humanitarno pitanje uvijek je sjajan razlog.

Domagoj Burić, kažu kuloari, odavno nije sretan s Tarikom i samo je čekao priliku da ga se riješi, a humanitarno pitanje uvijek je sjajan razlog.

Nakon cjelodnevnog cirkusiranja, jedino što je potpuno izvjesno da će večeras na probnom snimanju u stolac zasjesti Robert Kurbaša, a iz prikrajka vrebaju i Damir Markovina i Janko Popović Volarić. Uz dužno poštovanje njihovom radu, sva trojica su javnosti najpoznatiji iz raznih sapunica domaće produkcije, što teško može biti argument za postavljanje u trenutno najvrućiji stolac na dalekovidnici.

Ako do smjene dođe, prva emisija s novim voditeljem mogla bi oboriti dosadašnje rekorde gledanosti Milijunaša, no taj će se na stolcu osjećati sigurno gore nego da ga je ugostila Nanutica i prikopčala na detektor laži.

Inače, glumci su stali na Tarikovu stranu, Rene Bitorajac poziva kolege da svi odbiju poziv HTV-a, a predsjednik struke Goran Grgić oprezno čeka rasplet situacije kako bi reagirao. Teško da će se glumci solidarizirati, jer eto, kriza je i svima trebaju novci.  Reneov poziv zvuči sjajno, ali kladimo se da će se njemu odazvati samo oni koji ionako nemaju šanse dobiti čarobni poziv Elizabeth Homsi, zbog naglog temperamenta (poput Reneovog, npr.) ili nekih drugih razloga.

28.09.2009. 17:57:04
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    mmkinez
    28.09.2009. 20:52
    Podrška Tariku
Novi komentar
nužno
nužno