« Film
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
ANTI-OSCAR

Sandra Bullock dobila Zlatnu malinu

Sandri Bullock dodijeljenja je u subotu "Zlatna malina" za najgoru glumicu u komediji "Sve o Steveu"

(Wikipedia)
Više o

Zlatna malina

,

Sandra Bullock

Glumci strahuju od "Zlatne maline" koja trideset godina predstavlja antioscara i svake se godine dodjeljuju najgoroj holivudskoj produkciji.

Sandra Bullock (45) poznata po svom humoru i autokritičnosti došla je u Barnsdall Theater u Los Angelesu i osobno preuzela svoju Malinu.

Glumica je dijelila DVD-e filma "All About Steve" i obećala će se vratiti sljedeće godine ako joj obećaju da će pogledati film i odgovore je li to stvarno bila najgora interpretacija godine. Glumici je neželjenu nagradu predala Halle Berry.

Partner Sandre Bullock iz filma All About Steve Bradley Cooper podijelio je s njom Zlatnu malinu za najgori par na filmskom ekranu.

Zlatnu malinu za najgori film, redatelja i scenarij je osvojio "Transformers 2" za kojeg je žiri naveo da je "pretežak, predug i beskrajno glup".

"Zlatnu malinu" je kolektivno dobila glazbena skupina Jonas Brothers za "Jonas Brothers: the 3D Concert Experience".

Zlatnu malinu za sporednu ulogu dobila je Sienna Miller za akcijski film G.I.Joe.

Prigodom 30. obljetnice te nagrade dodijeljena je i Zlatna malina desetljeća ZF filmu "Battlefield Earth" s Johnom Travoltom, dok su Eddie Murphy i Paris Hilton dobili Maline za najgore glumce desetljeća za uloge u filmovi poput "Avanture Plutona Nasha", "Ja, špijun", "Upoznaj Davea" odnosno "The Hottie and the Nottie" ili "Repo: The Genetic Opera". (hina/metro-portal)

07.03.2010. 10:23:52
Novi komentar
nužno
nužno