« Seks
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
ljubaznost ne pali

Samo James Bond može imati puno žena

Bad boy muškarci uspješniji su kad se radi o seksu za jednu ili više noći

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Screenshot)
Više o

James Bond

,

seks za jednu noć

,

bad boy muškarac

,

zločesti dečki

Novo istraživanje dokazalo je kako djevojke jednostavno ne mogu odoljeti zločestim dečkima.

Dr. Peter Jonason, američki psiholog, na godišnjem je savjetovanju pod naslovom Ponašanje čovjeka i evolucijsko društvo (Human Behaviour and Evolution Society) u Kyotu u Japanu razotkrio samog agenta 007.

Jonasonovo istraživanje pokazuje da muškarci koji su narcisoidni, psihopate s osobinama Machiavellija, imaju znatno burniji spolni život od ljubaznih momaka. Jonason je paralelu svog zločestog momka potegnuo ni više ni manje nego s Jamesom Bondom.

Znanstvenici utvrđuju kako tamna strana zločestog muškarca ili naprosto Jamesa Bonda razotkriva zašto ti muškarci imaju toliko žena i također djece.

Da vrsta "bad boy" muškaraca još nije izumrla, krive su žene koje ih tako rado primaju u zagrljaj - i u krevet, iako su većinom svjesne razornih posljedica takvog ponašanja.

Momci s inače lošim karakteristikama upravo zbog tih karakteristika dobivaju ženu za ženom. No, još nije poznato zašto ustvari žene padaju na Bondove; samo se zna da im je takva vrsta muškarca privlačnija.

Ti muškarci su sami sebi najvažniji, manipulativni, impulzivni, šarmantni, energični, pametni, ustrajni, istraživači, prevaranti i zavodljivci.

Dr. Jonason sa Sveučilišta New Mexico State do ovih je zaključaka došao na temelju istraživanja 200 studenata, kod kojih je istraživao tamne osobine. James Bondovi s ovim inače nepoželjnim osobinama pokazali su se kao puno uspješniji u osvajanju žena - broj žena s kojima su spavali znatno je veći od broja seksualnih partnerica kod »normalnih« momaka.

Također imaju više djece, koju ne odgajaju i ne brinu o njima. Što se i moglo očekivati.

Jonasonovu teoriju u Kyotu svojim je rezultatima potkrijepio i američki znanstvenik Dr. David Schmitt iz Bradley University u Illinoisu. Njegovo je istraživanje obuhvatilo čak 35,000 ljudi iz 57 država. Schmitt je našao poveznicu između zločestih muškaraca i reproduktivnih uspjeha muškarca.

David Schmitt utvrđuje: "Među kulturama je univerzalno da su dečki s lošim osobinama uspješniji u kratkotrajnim vezama i u stjecanju spolnih partnerica."

Eto, koliko god to bilo tragično, zločesti bolje prolaze nego dobri.

Ali žene će se složiti da, kad su u pitanju brak, obiteljski život, sigurnost i ljubav, odnosno stvari koje nešto znače,  "bad boysi" nemaju šanse.

Izvor: Intimatemedicine.com.hr

26.10.2009. 20:32:47
Novi komentar
nužno
nužno