« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
SLUČAJNI SUSRET

Sablasna figura manifestirala se na prozoru pošte u Novom Zelandu

Jedan je muškarac u pošti u gradu St. Bathanasu snimio fotografiju koja bi mogla biti dokaz života poslije smrti, ili pak nešto drugo....

Sablasna figura manifestirala se na prozoru pošte u Novom Zelandu
Sablasna figura manifestirala se na prozoru pošte u Novom Zelandu (stuff.co.nz)
Više o

Novi Zeland

,

pošta

,

duh

Andrew Watters došao je u grad sa svojom partnericom Kim Ward ne bi li pronašao duhove koji navodno opsjedaju tamošnje kuće. ˝Uvijek sam nagovarao Kim da odemo posjetiti Vulcan Hotel jer kažu da je opsjednut duhovima˝, kaže Andrew.

Ipak, potraga je kratko trajala. Par je snimio mnogo fotografija, no smatrali su kako ih sreća nije poslužila sve dok njihov prijatelj nije zamijetio oblik koji je neodoljivo podsjećao na ženu, i to na prozoru gradske pošte. ˝To me doista zapanjilo. Oblik doista nalikuje na neku osobu˝, dodaje Kim.

Pošta, kojom od 1950. upravlja gradski Ured za kulturnu baštinu, napuštena je godinu dana. Glasnogovornica ureda Amanda Ware kaže da nema nikakvih saznanja o fantomskim pojavama u pošti.

Otvorena je 1909. te spada u povijesnu baštinu. Interijer je uglavnom ostao netaknut još od dana kada je zgrada bila u funkciji, a drugi kat, na kojem je opažen misteriozni oblik, bilo je sjedište direktora pošte. ˝Možda je to on došao u posjet˝, zaključila je u šali glasnogovornica.

08.02.2010. 13:14:52
Novi komentar
nužno
nužno