« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
NOVI SPOT

S prvim zrakama sunca Mario Huljev poručuje: Sretan sam

Da je Mario na pravom putu dokazuje i ovogodišnja nominacija za Porin u kategoriji najboljeg novog izvođača

Mario Huljev nominiran je za Porina
Mario Huljev nominiran je za Porina (Menart)
Više o

Porin

,

novi spot

,

Mario Huljev

,

Sretan sam

Pjesma „Sretan sam" šesti je singl, a četvrti video spot s nedavno objavljenog albuma „Igra pod suncem" Maria Huljeva

u izdanju Menart i Sipa Music recordsa. Posebnost ovog video spota je u činjenici da ni sam izvođač ne zna za realizaciju istog. Naime, materijal za spot je sniman običnom kamerom jednog običnog sunčanog dana u prijateljskom druženju Zagrebom. Mario pritom nije ne slutio da će upravo taj materijal vizualizirati njegov sljedeći singl.

Pogledajte kako izgleda video spot kada je snimljen i montiran bez znanja glavnog junaka:

Scenarij ove zagonetne priče je osmislio Silvio Pasarić, ujedno i autor glazbe, za režiju se pobrinuo Haris Rahmanović - Priki, a iza skrivene kamere našao se Alen Kasumović. Tekst potpisuju Mario Huljev i Silvio Pasarić, a produkciju Mark Silver

"Namjera je bila prikazati Marija u opuštenoj, sretnoj i "običnoj" kombinaciji bez šminke, stilista, vizažista, zelenog platna i skupih video studija; bez namještanja i svega ostalog što inače prati snimanje jednog video spota, a jedini u potpunosti pravi i iskren način da se taj doživljaj prenese na sliku bio  je taj da Mario nije znao u koju svrhu snimamo. Ukratko, pjesmu smo pretvorili u razglednicu umjetnika-pjevača snimljenu običnom kamerom za vrijeme slobodnog, prijateljskog druženja Zagrebom. Naravno, bez Marijevog znanja da će se spontano snimljeni materijal iskoristiti u svrhe video spota za novi singl. Nadamo se da nam Mario neće zamjeriti :)" - poručuje ekipa koja je svome kolegi i prijatelju odlučila pripremiti ovo simpatično iznenađenje.

Album prepun plesnih ritmova, „Igra pod suncem" predstavljen je singlovima „Hajde pusti brige sve", „Pada noć",, Potpuno sam", „Ti" i „Bye bye", a novi singl „Sretan sam" ritmički niti malo ne zaostaje za prethodnima.

Da je Mario na pravom putu dokazuje i ovogodišnja nominacija za Porin u kategoriji najboljeg novog izvođača.

Marija Huljeva možete pratiti na njegovoj facebook stranici

18.04.2013. 04:30:00
Novi komentar
nužno
nužno