« Rukomet
objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci
RUKOMET

Rukometaši u polufinalu!

Teška i tvrda utakmica od početka do kraja bila je u znaku naših igrača

Goran Šprem daje gol
Goran Šprem daje gol (Reuters)
Više o

rukomet

,

pakleni

,

Olimpijske igre

,

Hrvatska-Danska

Bez obzira na to što igra nije oduševila, četvrtfinale na Olimpijskim igrama rijetko nudi ljepotice. Teška utakmica tvrdih obrana i ponekad čudnih sudačkih odluka na ipak je otišla na našu stranu.

U prvom poluvremenu uspjeli smo stići i do četiri gola razlike, no Danci su poslovičnom upornošću i grubom igrom stigli do izjednačenja. Ivano Balić bio je pomalo rezerviran, ukočen izuzetno silovitim naletima Danaca, dok je Metličić više manje smetao na terenu.

Jedno nas je vrijeme u igri držao Džomba sedmercima, nakon toga razigrao se Tonči Valčić čije projektile izvana danski golman nije uspio ukrotiti. Mala panika nastala je u zadnjih desetak minuta kada je Šprem promašio dvije za redom, no iskupio se u zadnje dvije minute s dva pogotka s krila.

Neke od sudačkih odluka u zadnjim minutama susreta išle su direktno na ruku Dancima, primjerice nepostojeći sedmerac nakon fenomenalne obrane Alilovića, no upravo to motiviralo je našeg golmana da nakon toga zaključa vrata i omogući nam mirniju igru u napadu.

Krajnjih 26-24 na neki način je i pravedan rezultat, jer upravo toliko bili smo i bolji. Polufinale je osigurano, protivnik je Francuska kojoj imamo naplatiti neke dugove, pa možemo biti sigurni u maksimalnu motivaciju naših. (METRO)


20.08.2008. 13:36:13
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    AnaK
    20.08.2008. 15:28
    BRAVO!!!!! Jedan se dio utakmice nije mogao gledat!
  2. avatar
    AnaK
    20.08.2008. 15:28
    BRAVO!!!!! Jedan se dio utakmice nije mogao gledat!
  3. avatar
    Ulaznica
    20.08.2008. 15:31
    Nema veze kako i zašto, glavno da idemo u polufinale, treba tamo napokon pošteno nalupati Francuze!!! Ajmo dečki!
Novi komentar
nužno
nužno